Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2598 Snovi se brže ostvaruju

HEAVEN #2598 Snovi se brže ostvaruju

Bog reče:

Možda ste već primijetili da vam se snovi brže ostvaruju. Želite neku stvar ili neki pravac djelovanja i, gle čuda- sljedećeg dana to je već učinjeno. Jeste li primijetili više toga? Možda ne u svemu, ali mnogo puta? Pomislite o nekoj želji i prije no što očekujete - eto je ispunjene. Kako lak, kako tečan život postaje. To je prava preobrazba, voljeni, bolje i od mađioničarskog „Otvori se, Sezame“.

Kada vam se želje nisu ispunjavale tako lako postojao je blok, poput stolice koju se stavi da zablokira vrata. Možda je postojala slabost misli, a sada je energija iza vaših misli jača. Ali, ne brinite o uzroku, sada su vaša vrata ka ispunjenju želja šire otvorena, više nisu tek pritvorena. Ne prignječujete vaše želje niti zahtjeve. Oni imaju slobodu ulaza.

Tražit ćete rješenje situacije i zatim se rješenje pojavi. Strepili ste zbog toga nekoliko dana, a zatim je rješenje ušlo. Da niste strepili možda bi stiglo ranije. Vaša ustrašenost nije pomogla. Bila je smetnja na putu.

Moja je želja da vam svi aspekti života budu laki. Ne znači da je lakoća života važna. Ne, nije. Ne mora vam sve u životu činiti da se osjećate bolje. U svijetu je prisutna težnja da se osjeća bolje, kao da je to cilj života, stoga postoje ovisnosti i lijekovi „ispod pulta“. Da niste vjerovali kako ste stvoreni da se osjećate bolje, te da trik mora učiniti nešto izvan vas, možda biste se već osjećali bolje. Nije da vas je život razmazio, voljeni, samo što vi mislite da bi trebao.

Nemojte jednačiti osjećati se bolje sa srećom. Sreća ide onkraj situacija. Nemojte misliti da sve mora biti sređeno tako da se vi osjetite bolje. Sreća nije palijativ, polumjera. Predodžba o boljem osjećanju kaže vam da je nešto bilo pogrešno i da vi sada trebate nagradu, zaslužujete nagradu, pa tako osjećate da trebate nešto što će učiniti da se osjetite bolje.

Nema te vaše želje za koju Ja želim da vam bude uskraćena. Svim svojim srcem Ja želim da vi imate u životu sve onako kako želite, ali ipak to je tek sićušni dio života. Ispunjenje želja je dobro, ali ipak u životu ima toliko mnogo više od toga. Dosita, voljeni, vaša sreća u životu ne ovisi od toga što vam dolazi. Bolje je ne biti toliko ovisni o prilivu. I, naravno, uvijek ćete željeti više, ne osjećajući onu vrstu sreće koja ostaje i ne ovisi o vanjskim okolnostima i događajima.

Stoga, ispunjavanje želja je dobro, a opet nije standard za mjerenje vašeg života.

Život nije namijenjen da vas razmazi. Kod razmaženosti ne valja to što vam oduzima zahvalnost.

Velika stvar kod ispunjavanja vaših želja jest zahvalnost koja se produbljuje. Možda trošite više vremena na želje nego na zahvaljivanje. Nije da trebate zahvaljivati zvijezdama zato što postoje, nego vam dobro čini da osjetite zahvalnost što imate sposobnost željeti. Nije li to divna stvar za koju vrijedi biti zahvalan?

Budite zahvalni što ste živi u svijetu u kojem se želje mogu, ali opet i ne moraju ispuniti, i na oba načina sve je dobro.

Translated by Daniela Knapic