Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2582

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2582 El Pany i la Clau, 20 de Desembre del 2007

Déu ha dit:
La cosa bona de demanar és que tens clar el que vols. Ho tens prou clar com per demanar. Persisteix, demana’M, tenint clar al mateix temps que no és necessari que tinguis allò que demanes. El que demanes no és un requisit que has de rebre. No vals més ni menys en funció del que rebis. No et jutgis, no et fonamentis en el que reps. El que reps o no reps no és indicació del que vals. Ric o pobre no és una escala per pesar-te. Pots ser el més ric dels rics o el més pobre dels pobres, i el teu valor als Meus ulls és irremeiablement el mateix.
No demanaries que et donés un cotxe nou. Reserva’t les demandes que em fas per allò valuós de debò de demanar. Hi ha una cosa que val la pena demanar-Me. Quan em demanes el que et suggeriria, així és com faràs pública la teva claredat d’intenció i de propòsit. Pots pensar que és cosa Meva donar-te el que em demanes, però en realitat és cosa teva, estimat, tu que demanes. Si, hi ha una cosa que et serveix per demanar-Me. Ara et diré el què. Digues:
"Mira, Déu, et vull conèixer per Mi mateix. No vull llegir més sobre tu. No vull sentir el que els altres tenen a dir. Et vull a tu, i vull saber que et conec. No vull més fe. No vull la fe de que siguis al meu costat. Vull saber per Mi mateix que ets al fons del Meu cor. Vull conèixer l’amor que dónes de primera mà. No vull prendre més la paraula d’altres sinó la teva. Vull sentir-te per Mi mateix. No vull més notícies teves explicades per altres. Et vull just aquí. Et vull irremeiablement allí on et vull. Amb tot el respecte, Déu, torna’M la Meva consciència de tu. Torna’M la Meva consciència d’una vegada per totes, i mai deixis caducar el Meu contracte amb tu una altra vegada.”
Accepto aquesta demanda. Em dec a tu per aquesta demana. Aquesta és una demanda que és la Meva voluntat que et demanis per tu mateix. Em diu sobre la teva sinceritat i la teva solidesa de propòsit, i em diu que estàs a punt.
Demanar o sol•licitar, en veu alta o en silenci, m’agrada sentir-te. Em diu que el teu desig és fort. Em diu que saps el que és. Em diu que vols que la teva vida s’ompli de la Meva Presència. Vols una consciència invencible. No vols un indici, una pista, una suposició. M’estàs dient que aquest és el teu desig de veritat, i que serà acomplert. Tu l’acompliràs.
Demana conèixer-Me, tingues una constant consciència de Mi. Demana que te’m presenti sense falta. Això m’agrada, perquè estàs demanant el que Jo demanaria per tu.
M’estàs dient que estàs madur. M’estàs dient que estàs més que madur. M’estàs dient que ho desitges. M’estàs dient que vols tenir consciència de Mi més que cap altra cosa. M’estàs dient que estàs a punt i capaç per rebre el teu bateig. I també t’ho dius a tu, estimat.
Considera’M el pany. Considera’t la clau. Ets la clau que fa girar el pany. Ets la clau que obre el Vast Univers que tens al davant. I ets el que travessa l’entrada, i camines directe al Meu cor que t’ha estat esperant.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 27 de Desembre del 2007 Reus
Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)