Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2591

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2591 Simplement Estar a la Terra, 29 de Desembre del 2007

Déu ha dit:
Crec que avui només et somriuré i gaudiré de la Meva bonica creació. Avui tu i Jo simplement passejarem per allí on sigui. No hi ha res que haguem d’acomplir avui. Tot el que hem de fer és ser, i estar en la companyia de l’altre. Ens agafem les mans i fem un passeig. No importa on. No ens hem de preocupar de cap ocupació, ni hem d’aprendre cap lliçó. No hem de fer res excepte mirar les vistes. Fer ooohs i aaahs.
Res és urgent. No hi ha res que no pugui esperar fins demà. Avui no hi ha pressió. Avui la dilació no pot existir. Tot el que Hem de fer és gaudir. No és que HAGUEM de gaudir. Si pensem que ho hem de fer, l’alegria es redueix immediatament. Així que no hi ha res que haguem de fer. No hem de fer cap llista, ni de la compra, no hem de recordar res ni hem d’oblidar res. Avui simplement serà el dia que vulgui ser, sense cadenes ni límits, un dia a l’aire lliure, el sol a la Nostra esquena.
No hem de jugar, ni hem de treballar. És possible que com menys ens esforcem, més s’acompleixi. Avui, en tot cas, abandonarem tot esforç, intensitat i lluita. El nostre estat mental alliberarà tota preocupació, tensió, tribulació. Com podrien venir si estem asseguts sota un para-sol a la platja? O potser estem asseguts a la rama d’un arbre de magnòlies, gronxant les nostres cames.
Avui jaurem al sol.
Avui prendrem llimonada fresca o xocolata calenta, el que sigui que preferim. Ni tan sols hem de preferir. No ens importa el que el dia ens porti. Tot està bé.
Avui no perseguirem la diversió, ni en fugirem.
Avui podem ser com nens i jugar a la sorra o al fang o la banyera. Ens és igual on. No hi ha diferència entre una cosa i l’altra perquè, fem el que fem avui, ho fem junts.
Junts en aquest dia, el temps no existeix. No en tenim consciència. Ni tan sols som conscients de la falta de temps. Estem fora del temps i en un feliç relax. Som conscients de l’alegria, i això és el que cal. Avui no hi haurà promeses, ni esperances, ni explicacions. El dia parlarà per si mateix. Aquest és un dia que anirà mostrant la seva història perquè és només un dia per l’alegria. No té cap determinant decidit d’antuvi. No hi ha cap menú planejat.
Avui menjarem quan sentim que ho volem. No ens adherirem a cap horari. Visca, avui és dia de festa. No hem d’anar a cap feina. Seiem al gronxador del pati. No cal ni que ens gronxem. Podem fer-ho si volem, o podem simplement seure si volem, perquè avui és un dia lliure de tot el que ens pesa habitualment. Ens hem pres un dia lliure.
Un dia com avui pot esdevenir un patró. Permet que tots els dies siguin com aquest. Farem el que realment sigui necessari fer, però, estimats, què és realment necessari de fer? Permetem-Nos gaudir al treball i jugar. Com si no hi hagués res més important a fer.
Gaudiu d’aquest dia fora amb Mi, estimats, i estareu descansats per demà, i gaudiu de demà també. Ja no hi haurà més dies d’esforç i estrés i tensió. Quin possible ús poden realment tenir aquests dies? Què no pot esperar, o què no pot ser fet mentre cantem la Cançò del Dia, feliç per sortir a la llum. S’obre com una rosa s’obriria. Avui serem una rosa plenament florida. Serem com la lluna plena, silents, contents, sense fer gaire però estant allí al cel, només que nosaltres estarem silents, contents i sense fer gaire, simplement estant a la Terra.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 29 de Desembre del 2007 Reus
Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)