Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2575

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2575 Abraça la Vida, 13 de Desembre del 2007

Déu ha dit:
Si ningú hagués d’estar d’acord amb tu, que feliç que series! Què és això que et fa sentir que necessites confirmació dels altres? L’acord et pot fer sentir fort, però fa que tinguis raó? El món sencer podria estar d’acord amb tu, però com faria això que tinguessis raó? El món sencer ha estat d’acord en temes que més endavant el món ha admès com a incorrectes rescindint les seves conclusions prèvies. No pots confiar en les opinions del món. Avui són unes i demà canvien.
Podries ser la única persona al món que hi veiés a la teva manera, i podries igualment tenir raó. Podries tenir un milió de detractors, i seguir tenint raó. No et calen reforços, estimat. El reforç no perdura. És feble. Certament, llença les teves idees als altres, però no confiïs en les bones opinions dels altres. És millor seguir el camí que et marca el teu propi cor.
La necessitat de confirmació és vana, i res pot omplir aquesta vacuïtat, estimats. La confirmació us dóna un augment momentani, però després, desconcertats, busqueu més i més gran confirmació. Busqueu-Me a Mi més aviat.
Què importa si teniu raó o no, en relació al que pensi el món? La vida es mou igualment. Sou millors avui que ahir. Inevitablement teniu més experiència avui que ahir, i això us fa més avançats.
Quan ja no teniu necessitat de tenir raó, no necessiteu confirmació.
Fins i tot l’error us porta més a prop de la veritat. Cada passa que feu és un avenç a la vida. Accepteu que ja heu avançat molt a la vida.
La vida no depèn en quan o en quan poc sabeu. La correcció no és el propòsit de la vida.
Abraceu l’experiència de la vida. Això és el que us pertoca ara abraçar.
Estigues feliç quan aprens. Aquest és un gran progrés.
No pensis massa en termes de correcte o erroni. Estàs experimentant a la vida. Podem considerar la teva vida un ventall que portes a la mà. L’aire que fa et refresca. Ja sigui el ventall llis o amb dibuixos, funciona.
Estimats, si espereu la perfecció en el món relatiu, no tindreu capacitat d’acció. És millor no témer fer errades. Les errades són bones per vosaltres. No cal que tinguin un sabor agradable perquè siguin bones per vosaltres. Dolç, amarg, àcid, tots són bons per vosaltres. Tot és un benefici per tu. La vida és un benefici per tu.
Qui ha dit que és tan terrible cometre errades? Quan dius malament una paraula la corregeixes. On és el gran repte? Quan condueixes pel carrer equivocat, gires i trobes el carrer correcte. No són errors el que et guia? Abandona completament la idea d’error, i seràs perfecte. Certament estaràs estalviant energia.
Si, estem parlant sobre la conservació de l’energia, estimats. Poseu la vostra energia en el que us recompensi. Aquesta és una altra bona raó per deixar el passat enrere. Pensar en el passat, fins i tot en fa un minut, és una pèrdua. Adona’t que no dic pèrdua de temps, perquè no n’hi ha. Dic pèrdua d’energia, pèrdua de pensament. No diré pèrdua de vida perquè no és perd vida pensis el que pensis.
I així, Jo confirmo la teva vida. T’estimo, i estimo que tinguis vida, i et demano que estimis la teva vida i el regal que és, un regal per tu, i un regal pel món. Si creus que la teva vida no és un regal per tu i pel món, estàs equivocat.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 17 de Desembre del 2007 Reus
Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)