Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2579

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2579 Com Creix La Teva Consciència, 17 de Desembre del 2007

Déu ha dit:
Veus que tu no fas créixer els arbres? Tot el teu coneixement sobre botànica no fa créixer un arbre. Pots ser l’expert més gran en el creixement de les plantes, però no seràs capaç de fer créixer un arbre. Els pots alimentar. Els pots estimar, i tota la teva influència és bona, però no fas que els arbres creixin. Tens una influència, però és una Mà Invisible qui fa créixer els arbres. Ho acceptes, oi?
No obligues a un arbre a créixer. No li demanes o li manes que creixi. No l’amenaces. No el llences perquè no creixi tan de pressa com voldries. No desdenyes un arbre perquè creixi a poc a poc. No l’insultes. No li dius: “Ets un fracàs si no fas fulles ara mateix.” No dius: “Creix ara mateix o no ho faràs mai més.” Ni dius: “Què és el que et passa, arbre estúpid?” Ni dius; “Què he fet malament que aquest arbre no creix?” No et desesperes quan el teu arbre es pren les seves vacances. No penses que passa quelcom terrible ni et sents culpable.
Estimats buscadors, considerareu la vostra consciència de Déu com un arbre que creix? Sovint us impacienteu amb el creixement de la vostra consciència. Com sabeu que la vostra evolució espiritual no creix prou de pressa?
Això pot ser dur d’acceptar, però és el teu ego el que et renya per no evolucionar tan ràpid com penses que ho has de fer.
Si confies en que Jo faci créixer arbres, mantingui les estrelles al seu lloc, el sol radiant, si confies en que Jo creï miracles, pots confiar que Jo elevi la teva consciència? No és un miracle que la teva consciència creixi. La teva consciència creix de forma natural. No ha de créixer més de pressa. I no has d’enfadar-te amb ella. Ni et cal posar-li massa atenció. Sovint massa atenció és massa atenció, i massa atenció destorba més que ajuda. No vols esdevenir auto conscient de la teva consciència. No t’has d’enfocar en ella en tot moment. No li respiris aI clatell.
Considera la teva consciència com el teu fill. Creixerà tant si li dius que ho faci com si no. Pots mesurar els seu creixement físic però no cal que ho facis cada dia.
Vols que el teu fill ho faci bé a l’escola, i el vols animar a que ho faci bé, però no pots fer de les notes del teu fill el focus de la teva vida. Si l’atabales massa tindrà massa tensió i potser no serà capaç d’anar bé. Recorda que hi ha coses que li pertanyen al teu fill i a Mi, i que no és cosa teva estar-hi massa involucrat ni intentar prendre’n el control.
I així és amb el creixement de la teva consciència. Desitja que la teva consciència creixi, i en acabat deixa-la tranqui-la. No l’has de supervisar. No n’has d’observar cada moviment. No li has de traçar el camí. L’has de deixar ser.
Estimaràs la teva consciència? Confiaràs en el seu creixement? Confiaràs que Jo sóc el Jardiner del creixement de la teva consciència i que Jo sé quan li toca créixer i quan descansar? Allibereu, estimats. El creixement de la consciència no és quelcom pel que hagueu de treballar dur. És quelcom sobre el que us heu de relaxar.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 17 de Desembre del 2007 Reus
Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)