Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2581

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2581 Somia, 19 de Desembre del 2007

Déu ha dit:
Si tots els teus somnis es fessin avui realitat, quin seria el teu següent somni? I el següent? Si, estimats, aneu endavant en el somni. No hi ha un punt en el que us hagueu de quedar, ni tan sols en els vostres somnis. Els vostres somnis són el significat de la vostra expansió.
Quins somnis personals excedeixen els somnis personals que teniu ara? Quins dels vostres somnis pel món excedeixen els vostres somnis presents pel món? Somia’ls per fer-los reals. Si, vés més enllà dels teus somnis presents. Intenta somiar coses més grans. Intenta somiar en tot el que realment desitges.
Primer tens la idea del somni, i després te’l figures, i després sents com es fa realitat. Fins i tot el tastes, i després el deixes anar. Els teus somnis es manifestaran per ells mateixos. Somia cada dia. Deixar anar el somni no vol dir que no puguis fer res. Manté el somni al mateix temps que l’alliberes. En tot moment l’estàs alliberant a l’èter d’on ha vingut, però igualment el tens amb tu.
Igualment pots fer passes cap als teus somnis. Pots somriure mentre penses en ells. Pots fer un collage. Et familiaritzes amb els teus somnis.
I alguns somnis els pots portar a la llum, sempre sense forçar. No vols forçar els teus somnis a ser reals. Invita’ls.
Si vols iniciar un negoci, comença amb les teves idees. Llegeix. A mesura que creixen a la teva ment, més s’apropa la seva manifestació. Però has de tenir facilitat a no lligar-te als teus somnis. Saps que hi són. Saps que no es necessari que es manifestin. No hi estan obligats. Són tan lliures de manifestar-se com tu de somiar-los. No hi ha obligacions quan parlem de somnis.
Els somnis són bons. Els somnis són com omplir el dipòsit de gasolina.
I pots seguir tenint nous somnis, un sobre l’altre. No hi ha límit pel nombre i extensió de somnis que pots somiar. Tens dret a qualsevol somni. Tingues tot tipus de somnis. Somia en qualsevol cosa que vulguis que et passi avui. Somia coses petites, i coses grans. No cal que es facin realitat, però podrien. Hi ha coses molt bones en somiar sol. També hi ha coses molt bones en la manifestació.
Diguem que desitges tenir un restaurant. Practica’l a petita escala. Fes les teves receptes. Fes-ne fotos o dibuixa-les. Fes una ullada per buscar un local pel plaer de fer-ho. Com serà el teu restaurant? Com serà la decoració? Quin estil vols? Serà un bufet? Serà modern? Quins vestits portaran els cambreres? Gaudeix de construir el teu restaurant a la teva ment. Diverteix-te somiant els teus somnis. Recolza-t’hi sense recolzar-t’hi. A veure què passa.
Potser n’hi ha prou amb somiar-los, i no cal que es manifestin. Ja s’han realitzat a la teva ment, i no demanes més.
I potser el desig de manifestació és insaciable, i segueixes amb ell. Els teus somnis poden ser grans, però poden començar sent petits. No és dolent que comencin sent petits. Potser no et calen inversors per començar. Primer aposta per tu. Agafa experiència. No pensis que ja saps com fer-ho tot. Estigues obert a aprendre. És bo ser un novell.
No arxivis els teus somnis. Porta’ls fins que marxin. O fins que es manifestin. Els somnis són per ser somiats, així que segueix somiant-los.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 22 de Desembre del 2007 Reus
Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)