Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2562

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

HEAVEN #2562 El Teu Propi Ser, 30 de Novembre del 2007

Déu ha dit:
Ja has conegut el que se sent quant et mous sense Mi. Ja saps com et sents en aquests casos. No necessites més formació en aquest tema.
Ara explora què se sent quan em tens just al costat. Trobaràs en Mi un Gran Company! Sempre t’entendré, i sempre et cuidaré. T’escoltaré sense interrompre’t. Posaré la Meva capa sobre els bassals perquè hi puguis caminar. Et demanaré taxis. T’oferiré tot tipus de serveis. Principalment, en tindràs prou sabent que estic amb tu, mirant els teus ulls, seguint tots els teus moviments. Mai et quedaràs penjat. Sentiràs el tipus de companyia que no et jutja, que simplement acompanya, com si tu fessis la teva i Jo fes la Meva. Companyia silenciosa. O companyia dialogant. Tal com vulguis allí on vulguis.
Mai em cansaré. Sempre em trobaràs tan fresc com una rosa, i tu tampoc et cansaràs mai, perquè tal com vius amb Mi al món, estàs descansant al mateix temps. Et sentiràs energitzat al mateix temps que ple de pau. Seràs una espelma cremant constantment. Seràs una constant energia d’amor. Els teus engranatges aniran finets. La fricció serà desconeguda. No hi haurà forats a la carretera. O, si n’hi ha, t’elevaràs per sobre d’ells. Per tant, realment existiran?
No es tracta que confiïs en Mi. Sabent que la Meva presència és un regal, no tindràs necessitat de confiar en ningú més que en tu. Tindràs una autoconfiança real. Tal com caminem junts en el Nostre silenci acompanyat, seràs el teu propi Ser Sobirà.
No es tracta que t’hagis de sotmetre a Mi en tot o en alguna cosa. Només t’has de sotmetre al teu cor d’or. Et referiràs i et sotmetràs al teu propi Ser. Sabràs el que has de fer sense pensar-hi. Certament no hauràs de pensar més del compte. Serà com quan estàs assegut a taula, i el menjar és al teu davant, i simplement agafes la teva forquilla. No et cal pensar: ”Agafo la meva forquilla?” Fàcilment sabràs el que has de fer. No hi haurà separació entre ment, cor i mà.
Només sabràs actuar amb amor. Igual com el sol sap quan sortir i quan pondre’s, tu sortiràs i et pondràs sense esforç. Igualment sabràs quan actuar o quan no actuar, quan parlar i quan tancar la boca. Seràs Un amb Mi, estimat, i seràs Un amb tu i amb tot l’Univers. Et trobaràs en el moviment de la Unitat on no hi ha separació de cap tipus. Tots els impulsos emergiran, i seran positius. Des de la base de l’amor, tots els impulsos emergiran, tan naturalment, com si haguessis nascut per ells, lo qual per cert així és.
Mai més pensaràs en felicitat o infelicitat. Viuràs en un estat de consciència on la comparació no existeix, igual com no compares blanc amb blanc o dos peces de roba iguals. Què podràs comparar amb un dia d’estiu quan només hi hagi estiu al teu cor?

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 30 de Novembre del 2007 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)