Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2563

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2563 Arriba a la riba de tu mateix, 1 de Desembre del 2007

Déu ha dit:
A on vas quan estàs amb Mi? A on vas sinó al Centre de la Creació? No hi ha altra lloc on hagis d’estar. A tu et sembla que estàs aquí o allí. Certament, el teu cos existeix en un moment en el temps a la Terra, i també la teva atenció, però ets el Cor de la Matèria. No existeixes enlloc que no sigui el Meu cor, i el Meu cor és el Centre de la Creació. Jo sóc d’on prové tot el coneixement. Sóc la Font del teu coneixement i sóc també la Meta de la teva recerca. Cerques allò que ets. Cerques la teva pròpia Presència. Només durant un instant has estat fora d’ell en el teu pensament, fora d’aquest il•lustre Ser que ets.
Heu estat en un dilema, estimats, només perquè creieu que existiu en una altre lloc llunyà del món quan en Realitat no hi ha cap altra lloc on estar que dins el Meu cor, el Cor dels Cors, el mateix que batega dins el vostre pit.
Aquesta Unitat no és complicada. La Unitat ha de ser simple. Només tu penses que la Unitat és complexa. Analitzaries l’inanalitzable. Crearies misteri on hi ha simplicitat. És massa fàcil absorbir i passar per alt la Unitat que sou. És just aquí, però tu la busques per allí, lluny d’aquí, que és on penses que hauria d’estar la Grandesa de la Unitat. Passes per alt la Unitat que ja tens. Mires a la llunyania quan només cal que paris un moment i permetis a la Presència de la Unitat, Jo mateix, emergir dins teu. Em trobo fora dels teus càlculs però no del teu reconeixement. Pots veure però no descriure. Pots veure però no sóc una Visió. Pots sentir-Me, escoltar-Me, tocar-Me, però malgrat tot sents que estic fora del teu abast quan en realitat estic completament al teu abast. Tu ets El que Em recerques. Tu ets El que Em contemples. I tu ets aquell infinit que persegueixes.
Dónes voltes en cercles a la caça d’allò que ja tens. Persegueixes l’Aventura que es troba dins teu. Aquest és el cor de tota la teva recerca, de tot el que vols, de tot el que desitges. Però tens por de descobrir. Tens por de no ser mereixedor. Tens por d’esfumar-te en el moment que toquessis la punta dels Meus dits. Et fa por descobrir el que busques. Potser busques enlloc de descobrir. T’agrada creuar les grans separacions sense arribar a la riba de tu mateix.
Encara-ho. T’agrada estar en el mig del Mar sense la teva càrrega. Prefereixes buscar les teves càrregues que no pas conèixer-les. I no recordes que les càrregues mai s’acaben.
Penses en més i el més només pertany al món de les compres o similars mentre que en tot moment hi ha descoberta rere descoberta en els reialmes de Déu, i per tant en els teus reialmes.
No pensis que has d’entendre el que et dic. El que estem parlant no és troba en el reialme de l’enteniment. Es troba en el reialme del reconeixement.
En el fons de les cèl•lules del teu ser es troba la riquesa de les Meves paraules. No cal que entenguis les Meves paraules, perquè ja són teves. No cal que recordis les Meves paraules, perquè es mouen dins teu. No cal que facis res perquè ja estan totes les llavors plantades dins teu. Creixeran amb o sense la teva atenció. La teva consciència florirà, i no pots fer res per evitar-ho. Estàs en camí, no hi pots fer res. Ni tan sols us podeu agafar enlloc, estimats. Us heu de deixar anar.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 1 de Desembre del 2007 Reus
Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)