Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2556

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2556 L’Origen i el Destí de Tot l’Amor, 24 de Novembre del 2007

Déu ha dit:
Quan et dol el cor, sigui quina sigui la causa percebuda, et dol per Mi.

Quan sents que has perdut quelcom a la teva vida, no importa quan de clarament o vagament ho sentis, és a Mi a qui trobes a faltar.
Jo sóc la Alfa i la Omega, tot i que no hi ha inici ni final. Hi ha Ser. El Ser és. L’Amor és.
Quan trobes a faltar, i per tant sents que has perdut quelcom, has perdut la teva atenció per un moment. Per tant, experimentes enyorança. Pot ser que no sàpigues que la teva enyorança és de Mi. Simplement sents el tipus de buidor que anomenes enyorança.
Quan el teu xiquet t’ha deixat, sense importar com el trobes a faltar a ell i a la seva atenció, ell és un símbol de Mi. En vas prendre un fragment, i així vas pensar que el teu estimat era l’Humà que tenies enfront i que ell causava el teu amor. No importa en quin volum pensaves així, ell mai va ser suprem. Era el teu propi amor que brillava en tot moment.
Estimat, hi ets tu i hi sóc Jo, la nostra Unitat disfressada de dos. No hi ha un tercer. No importa quan creguis que hi és, el teu amor estava lligat a una ficció. Tenies una visió davant teu. Ara recorda que no hi ha altre. No importa quant estimes a l’altre, no hi ha altre. Estimes una imatge que t’has posat davant teu. No importa si és de carn i ossos, segueix sent una imatge que has projectat en la pantalla del teu cor.
Tens objectes del teu amor. Això és meravellós. Gaudeix. Però no necessites objectes pel teu amor. El teu amor és, i tu el focalitzes. Quan algú estimat marxa de la teva presència o del teu cor, se’t presenta l’esplèndida oportunitat de descobrir la sempre present Grandesa del teu amor. El teu amor ha estat retingut durant un moment o durant anys o durant una part de la teva vida i va arrancar una persona com un ocell arrancaria una llavor, però inclús el teu amor més gran és diversió, un lloc a l’altura de Mi. L’amor estima l’amor. L’amor s’estima a ell mateix.
Estimes el menjar. Et presenten un menjar en concret en un festí i te’l menges. El menjar podrien ser móres del bosc o sopa de verdures del teu hort. Dius que t’agrada un menjar o un altre, però el que realment t’agrada és menjar. I així estimes estimar. Estic al teu davant, estimat, i te’M serveixo a Mi mateix com la plenitud de l’amor en tot moment.
La teva mare era una entrada pel Meu amor. La teva parella ho és. Els teus fills ho són. Hi ha Un Amor, i és Teu. Aquest amor no se’t pot prendre. L’amor roman en tu. És com si pintessis amb el teu amor. Poses una pinzellada aquí i allà. Aboques un pot sencer d’amor en una il•lusió. De totes maneres, la pintura és tota teva. Simplement la poses en un lloc determinat. I així és amb l’amor. És tot teu, i és tot Meu, i l’amor no pot marxar, Els objectes poden variar, però l’amor és amor. Malgrat el que percebis, l’amor no s’extravia. Existeix passi el que passi en el món relatiu. L’amor és teu. No importa quanta quantitat en donis, segueix sent teu.
Gaudeix dels objectes del teu amor, i reconeix que són incidentals. No importa com d’importants et semblin, són incidentals. Han sigut instruments per ensenyar-te l’amor que hi ha dins teu. T’equivoques si creus que el teu amor depèn de les felicitacions o de la presència o de l’atenció a o d’altres. L’amor no és depenent. L’amor és l’Origen d’ell mateix i no requereix objecte. Gaudeix de l’aterratge del teu amor en algú altre, però sàpigues que l’altre no és la font. Tu i Jo la som. JO SÓC.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 24 de Novembre del 2007 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)