Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2553

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
CEL #2553 Diferencia’t a tu mateix, 21 de Novembre del 2007

Déu ha dit:
Estimats Cors, aviat estareu lliures d’obstacles. Heu de saber que els obstacles són un pensament a la vostra ment. Sovint sentiu que res sembla funcionar. Busqueu trobar un paper, i no el trobeu. És veritat que no podeu trobar el paper, però sou vosaltres que considereu que buscar un paper ha de ser considerat com un obstacle. Demaneu que el paper aparegui, i si no ho fa, és que us ha desafiat. I us sentiu frustrats, tot perquè heu decidit que la pèrdua del paper és un obstacle. Naturalment, és un obstacle per les vostres idees preconcebudes. I si enlloc de veure’l com un obstacle veiéssiu el paper com si us estigués marcant una direcció?
Quan Edison va perfeccionar l’electra, no va considerar els seus innombrables intents i errors com a catàstrofes. Sabia que tots els errors eren graons. Com és que no ho saps? Hi ha alguna raó perquè consideris com a catastròfiques les coses que no van com tu vols? No les inflis. Canvia la teva perspectiva.
Estimats, què és la vida humana sinó intent i error? Heu esperat que tot us funcionés a la perfecció?
Tampoc us cal sentir que us doneu cops contra una paret. Exigiu molt, de vosaltres, dels altres, i de la vida. Potser heu establert patrons que exigeixen massa de vosaltres mateixos. Si la vida ha de ser perfecta als vostres ulls, només experimentareu frustració. Dieu que no us agrada sentir-vos frustrats, així perquè experimenteu aquest sentiment tant sovint? No n’heu tingut prou? És possible que pugueu acabar amb la frustració i seguir endavant com si res, xiulant mentre treballeu?
Massa sovint sou massa rígids, estimats. Us convertiu en el vostre propi botxí. No n’hi ha prou d’anar contra els mateixos obstacles una vegada i una altra? Piqueu el vostre cap contra la mateixa totxana. Quantes vegades us permetreu quedar sense recursos davant les contingències de la vida? Estimats, que existeixi quelcom irritant, no vol dir que us hagueu d’irritar, o agreujar o quedar-vos de mans lligades. Sou vosaltres que us lligueu les mans. Trieu veure d’una manera i no d’una altra.
Sovint sou com els nens malcriats que ho volen tot a la seva manera. Per dins, us colpegeu i ploreu llàgrimes de frustració. No és quelcom del que us hagueu de sentir orgullosos, estimats.
Faciliteu la satisfacció. Diferencieu-vos a vosaltres mateixos en la vostra vida. No us autoimposeu res. Deixeu que la vida segueixi els seu curs i seguiu vosaltres el vostre. Seguiu intentant, però no amb tanta impetuositat. Poseu entre els vostres preceptes que no passa res per no trobar un paper que esteu buscant. Interioritzeu que l’ordinador pot no cooperar, que algú pot no fer un lliurament, o fer-lo tard. No esteu consentint la ineficiència. Ni l’esteu esperant. Però al mateix temps, no us cal quedar atordits per ella.
És com el temps. Els núvols es fan amos del dia. Plou. Però no us enfadeu amb la pluja. No us sentiu tant virtuosos com per acusar la pluja de fer-ho malament. No acuseu res, estimats. Seguiu amb la vostra vida de manera natural. Sigueu un avantatge per vosaltres mateixos.
Veieu com tots els bloquejos són dins vostre? Us bloquegeu quan us preneu els inconvenients tan seriosament. Els detalls de la vida no sempre són perfectes. Qui ha dit que ho haguessin de ser? Perquè Jo crec que segurament ets tu qui t’ho has inventat. I ara tirareu a terra les muralles que heu bastit. Esborreu les barreres dins vosaltres, estimats, i, així, us alliberareu d’elles.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 21 de Novembre del 2007 Cabacés, El Priorat

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)