Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven 2554

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2554 La Magnificent Bellesa de la Vida, 22 de Novembre del 2007

Déu ha dit:
Em faràs un favor i reconeixeràs lo bonica que ets per Mi? Reconeixeràs com n’ets d’agradable i que ets una benedicció per la Terra? Si estàs llegint això, ja pots saber que ets una benedicció. I si no ho estàs llegint, potser no ho saps, però igualment ho ets. Faria Jo una altra cosa que benediccions? Només faig benediccions i bona fortuna. Vosaltres sou la Meva fortuna, estimats. Sou els bens que deixo al Cel. Sou la Meva especialitat. Heu de trobar tares en les Meves mercaderies? Realment us voleu canviar per un model millor?
No m’importa quina forma o silueta teniu. No diferencio com us veieu ni el que heu fet. Podeu estar segurs que si us demano que abandoneu el passat, hauria de fer Jo menys? Us recomanaria quelcom que Jo mateix ignoraria? Sé fer més que mirar el passat. Per altra banda, el passat no existeix. Només posant-hi la vostra atenció esdevé un punt de referència. Doneu al eteri i efímer passat infernal massa pes.
Vols que la vida s’ompli de grans fets. Vols que el passat sigui quelcom vital. En aquest sentit, pots fins i tot acceptar problemes abans que facilitats, pena sense consol abans que alegria desaforada. Dissenyes certs embelliments pel personatge que escenifiques. Algun dia triaries un drama. T’encanta el melodrama. T’agrada tenir una història per explicar. T’agrada tenir un interès dramàtic. Has triat emoció sobre simplement ser bonic, sobre simplement ser.
Ara et demano que triïs no ser res de res! Simplement ser. No has de ser una gran nota al món per ser significant. Sigueu significants per Mi, estimats. No sóc suficient? Signifiqueu la abundant gloria que ha d’arribar. Calmeu-vos. Podeu escoltar la vida a la Terra ascendint? La sentiu?
No necessiteu cap fanfàrria. Necessiteu quietud, estimats. No necessiteu grans sensacions. L’ordinari és prou bo. Que extraordinària que és la ordinarietat. Ningú la persegueix, i malgrat tot està per tot arreu. Us ancora a la unitat. Tingueu un bonic i ordinari dia.
És ordinari estirar-se a la gespa, mastegar una fulla, estudiar el cel? Pots ser que no pensis res d’això, però és del que estàs fet. Qui diu que no hi ha res lliure? Jo no poso límits. Tot és lliure pels que demanen. Necessites un nou Lamborghini per gaudir dels arbres i de l’aire d’un cel serè? Tot el que necessites ets tu, bonic tu.
Si poguessis per un moment veure amb els Meus ulls, coneixeries la immensitat de la teva bellesa, i així, coneixeries la bellesa de tot i tothom. Només coneixeries bellesa. No perdries el teu temps en res menor. Quan pots tenir bellesa, perquè ser tan ruc de triar quelcom menor? Però ho fas cada dia. Fins i tot treus llibres de la biblioteca que no et serveixen ni et fan justícia. Mires pel•lícules que obliden la bellesa de la vida. Potser portes una vida que t’allunya de la magnificent bellesa de la vida. Ara et dic, prou! Dirigeix-te de pressa a la bellesa que tens dins i obre-t’hi, llença-la al vent, i deixa-la caure arreu. Dibuixeu la vostra vida en el vent, estimats. Poseu rumb a l’horitzó. És tan a prop, tan a prop, que podeu quasi tocar-lo.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 22 de Novembre del 2007 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)