Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2503 Això es diu Amor, 2 Octubre 2007

Heavenletters™, acostant la Terra al Cel.
El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
* La nostra connexió amb Déu *
* La confiança en nosaltres mateixos *
* La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu *
* Pau a la Terra *
Déu sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter #2503 Això es diu Amor, 2 Octubre 2007

Deu Va Dir:

No hi ha res al món que necessitis excepte a Mi, i Em tens, llavors què necessites? Què pots possiblement necessitar? Parteixes del fet que ho tens tot. Tot. Ja ho tens. Ja és teu.

Si et falten sabates, sent com si te les estiguessis cordant, i després pensa en una altra cosa. Quan ja tens les sabates no penses mes en elles.

Tant com et sigui possible, pensa en donar en lloc de rebre. I si no tens res material per a donar, llavors dóna amabilitat. Fins i tot un somriure o una mirada estimularan l´esperit d´algú. El que sigui que donis, ho rebràs. Dóna estímul, i seràs estimulat. I encara així dóna sense pensar en el que la teva ofrena et portarà. És suficient amb que donis.

Sent la diferència en el teu cor al pensar en donar en lloc de necessitar. Acostuma't a aquest sentiment. Aquest és el sentiment que has d'alimentar. Deixa que aquest sentiment es torni un hàbit, i tindràs tot el que hi ha sota el sol. Tindràs una riquesa millor que la material. Un home ric no necessita preocupar-se per la carència. M'agradaria que et sentissis com un home ric. Sigues un banquer de la riquesa del cor.

No pensis que dic que has de tenir riquesa de cor i manca en el món. Comença per un cor ple. Estigues atent a l'avantatge que puguis donar. Aquesta és l'oportunitat que has de cercar. No ets un mico que ha d'agafar. Ets un Ésser Humà que ha de donar. Has de donar, no perquè Jo ho dic, sinó perquè donar és una necessitat Humana bàsica. La felicitat resideix a donar, no a prendre, no a haver de tenir sinó a haver de donar. L'única raó que tens per a donar és perquè allí resideix la teva felicitat.

Pots haver-te convençut que és d´una altra manera, però t'estaves enganyant. Una de les coses que et fan un Ésser Humà és l'habilitat de donar i reconèixer que et dónes el regal a tu mateix. No hi ha ningú més a qui donar-li. No pots donar sense donar-te a tu mateix. Al donar, reps més. Reps la generositat del teu propi cor. Em reconeixes dintre del teu cor. És la Meva generositat el que dónes.

Les coses materials no poden substituir al donar. Hi ha molt més per a donar que un objecte. Dóna accions. Imagina què seria ser un gran filantrop de les accions. Deixa que el donar es converteixi en un esport popular. Deixa que el donar es converteixi en l´esmorzar dels campions.

Els diners son un mitjà, llavors també dóna diners. Només assegura't que el teu cor també vagi amb ells. No t'avorreixis de donar diners. No badallaras quan el teu cor bategui amb el teu regal.

Els nens necessiten rebre coses, i encara així són ells qui més donen. No tenen res per a donar, però es donen a si mateixos completa i naturalment. Un nen és un nen de l'amor. Tu saps com un nen accelera el teu cor. Accelera altres cors donant el teu. Els nens no pensen en donar amor ni res. Només donen. Amb la seva presència santa, donen. Són instruments del donar.

I tu també ho ets.

Fins i tot si estàs incomunicat en una cel•la a la presó tu pots donar des del teu cor. Això es diu amor, l'impuls de donar. Allà on estiguis, siguis qui siguis, la plenitud de l'amor pot irradiar des del teu cor. Percep la llum que gira des del teu cor. Pot omplir el món sencer. Dóna-li permís en aquest moment al teu cor perquè li permeti a aquesta llum girar i girar i girar. Deixa que el teu cor sigui un aleteig d'amor.

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org

Elisabeth (bandrochaid [at] gmail [dot] com)
Love and Light