Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2541

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

HEAVEN #2541 Sense Límits, 9 de Novembre del 2007

Déu ha dit:
No hi ha res contra teu quan els que estimes moren. La mort del cos és normal a la vida. Ningú se n’escapa. No hi ha una ombra que et persegueix perquè moris. Realment, estimats, és un regal. El vostre cos es cansa. Esteu a punt per marxar a nous reialmes que prenen el relleu del físic.
En la vida relativa, sempre teniu el físic en ment. Penseu per un moment que els vostres éssers estimats que han abandonat el seu cos ja no han de carregar més pesos. L’únic que han deixat enrere és el cos físic. Tot és llum, ara. El físic té una densitat, i en ell no hi pot existir el cel. La mort és com anar a unes merescudes vacances de tot el que us assalta. Certament són unes vacances de la gravetat de la vida. Aneu d’una ciutat a una altra, i prou. No heu marxat. Sou el mateix que sempre havíeu sigut, només que heu deixat el vostre cos físic enrere. És com retornar al Silenci on només pot regnar la felicitat. No hi ha patiment en el que anomeneu mort. No hi ha condemna. Ja n’hi ha prou de patacades. Ja n’hi ha prou de dimensions manifestes. S’ha acabat haver-se d’emprovar sabates, de buscar els mitjons perduts, d’estar empresonats dins del cos, dels blaus i dels morats, de sentir la necessitat de fugir.
La mort és una arribada, estimats. No supliqueu per la mort més que per la vida. El patiment que sentíeu no era real. Ni la mort per ella mateixa és real. No hi ha mort. El que anomeneu mort ofereix una sortida als límits físics. Això no és dolent. La mort no és una caiguda. És simplement deixar una dimensió i entrar a una altra, una que no té els límits que la vida a la Terra en un cos físic. No és terrible pel cos el fet de morir. Quan succeeix és quelcom bo.
Quan els teus éssers estimats aparentment marxen, han arribat a una altra destinació, i no t’han deixat ni per un minut. I sempre estaran amb tu. Ningú deixa la vida. Només una cosa física concreta se’n va. I no se’n va de tu. Vol estar amb tu i, al mateix temps va més enllà en la seva evolució. També és la teva evolució, tant de bo te n’adonis.
Hi ha un continu de vida amb o sense cos. El cos va ser molt útil durant un temps. Malgrat el que hagis pogut sentir, el cos ha estat l’últim de tu i l’últim dels teus éssers estimats.
Una estrella que reflexa la llum no plora per la seva existència física ni es lamenta per una existència física que representa un moment d’absència. Al llarg del temps heu transcendit el cos. No és res nou quan allò que anomeneu mort apareix. Sigueu qui sigueu, no importa com de gran fos la vostra presència física, no importa de quina manera hagueu estimat les coses físiques i hagueu estat estimats en el món físic, mai heu estat el vostre cos. Realment no deixeu res. Esteu apartant les sabates velles, les sabates gastades, o simplement aquelles que ja no us van bé. No heu marxat enlloc. Si us agrada imaginar que després de la mort aneu als camps Elisis, penseu-ho. Simplement heu ascendit en la consciència. En allò que anomeneu mort, heu ascendit, però no heu anat enlloc. Simplement heu deixat enrere el vostre cos. Estava llest. I ara no esteu limitats pel físic. Ni mai ho havíeu estat.
És bo pel cos morir. Tu i els teus éssers estimats veureu amb uns altres ulls, ara. Us acostumareu a viure sense límits. En aquesta situació us revelareu. Sou lliures. Heu estat beneïts.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 9 de Novembre del 2007 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)