Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2538 Una Estrella Que Brilla Constantment, 6 Novembre 2007

Heavenletters™, acostant la Terra al Cel.
El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
* La nostra connexió amb Déu *
* La confiança en nosaltres mateixos *
* La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu *
* Pau a la Terra *
Déu sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter #2538 Una Estrella Que Brilla Constantment, 6 Novembre 2007

Deu Va Dir:

Queda't a prop Meu, Estimat. Duu en el teu cor i en la teva ment la consciència de Mi. Recorda la Meva Presència constant. Recorda que estem sempre junts i que no hi ha separació. Custodia´m com a una espelma encesa o com a una llanterna, per a veure millor. Prop de Mi, tant en la teva consciència com en el fet, t'enforteixes i brilles. Mai estàs sol. Estar sol no és ni tan sols una possibilitat.

Assabenta't de Qui és l'amor que transportes. Assabenta't de Qui és l'amor que t'envolta. Assabenta't de Qui ets l'amor i tot.

Ets una presència bella en el Meu cor. No hi ha gens del que cuidar-te, i no obstant això Em mantinc dintre teu perquè coneguis la seguretat de la meva proximitat. Vas a conèixer la Meva Presència Eterna. Estic en la teva vida. Sóc La teva Vida.

Sóc més que un Acompanyant. Crec que és correcte dir que tu m'acompanyes a Mi. Tu m'acompanyes. Estàs amb mi sempre. Mai t'oblido. Mai oblido la teva existència i el rol que compleixes per a Mi. Mai oblido el que signifiques per a Mi i la Creació. Mai estic sense tu.

Ets una estrella posada en la Terra. Ets una estrella Meva. Ets una poció màgica de llum brillant. Ets tu qui li dóna la benvinguda a l'alba d'una nova civilització construïda a partir d'una confiança evident. Aquesta nova civilització està construïda d'amor, obvi, d'amor constant, d'amor dominant. Això és l'ascensió, estimat. Estàs ascendint cap a l'amor.

El món no serà el mateix, tot perquè tu estaràs ascendint en l'amor. Cavalcaràs sobre l'amor com si fos un núvol blanc. L'amor serà la teva catifa màgica que pot anar a qualsevol lloc. Acosta't a l'amor i volaràs. Ja has volat cap a l'interior del Meu cor. Em duus amb tu en la teva ascensió al Cel. El teu ascens és una cosa imaginària, per descomptat, doncs sempre has estat ascendint. És només que pensaves que necessitaves quelcom per a elevar el món a l'alt. Aquest va ser un error del teu intel·lecte. Pensaves que faltava quelcom. Pensaves que faltaves tu, i ara et trobes exactament on sempre has estat. Ets una estrella que brilla constantment.

Serà com si tots haguessin canviat rols vells per nous. Ja no haurà res com els sentiments dolents. La sospita ja no existirà. Les emocions a les quals has estat acostumat... ja no veuràs cap raó per a elles. El seu temps ha finalitzat. La pau regnarà en el teu cor. Veuràs la Cara de Déu davant teu. Veuràs la llum de l'amor on sigui que vagis. Déu serà una constant. Per tant, l'amor sempre estarà present. El món, tal com ho coneixes, es convertirà a l'amor. Haurà un consens d'amor. Ja ha estat acordat. Tot allò que no sigui amor ja no existirà. Tot allò que no sigui amor haurà desaparegut de la faç de la Terra perquè no té sentit. Mai ho va tenir, i tu saps que jo sóc el punt, i que sóc un bon punt.

T'hauràs apoderat de l'amor, i ho hauràs convertit en la torxa que duus. Ets realment un portador de llum. Coneixeràs com a fet la llum que duus i amb la qual il·lumines al món indeleblement. El teu braç mai es cansarà de sostenir amb força la llum de l'amor perquè tots vegin. Em duràs a Mi, i ja no reconeixeràs la càrrega.

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org

Elisabeth (bandrochaid [at] gmail [dot] com)