Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2542

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2542 Ets el Coneixedor, 10 de Novembre del 2007

Déu ha dit:
T’agrada que la vida sigui un misteri. Pots dir que vols que el misteri es resolgui, però potser adores més l’abans de conèixer les respostes que les respostes en si.
I en veritat no hi ha cap pregunta que s’hagi de respondre, i malgrat tot, com pot ser tan gran la magnificència de la vida a la Terra? I com pot ser teva tal majestuositat? I com pot tanta gent ser Un? Com pot ser que tot estigui bé i que hi hagi una exultant majestat i bellesa al món fins i tot quan el London Bridge estigués caient? Com pot existir tant d’amor però a la vegada hi hagi tanta necessitat de que s’hagi de demostrar?
Pel que fa al misteri de la vida, és com quan seus a un gran banquet. El moment abans de menjar, quan tens molta gana, aquell moment de suspens és més deliciós que el menjar mateix. T’agrada que els misteris de la vida siguin una pastanaga al teu davant. T’agraden les històries mai explicades una darrera l’altra. Vols passar una pàgina darrera l’altra. Vols que les pàgines no s’acabin mai.
T’agrada que existeixi el desconegut. És el teu tresor. En comparació allò conegut sembla petites patates. Deixa’M que et digui que tot és conegut i que ja ho coneixes. No és tan una qüestió de descoberta com de recordança. És com quan no recordes el nom d’algú que coneixes. El saps, però no et surt. I llavors arriba el moment en que el nom apareix al teu cap, i dius: “Ah, ja està. Sempre l’he sabut. Només que no me’n recordava. Però me’n recordo.”
Tot el que vas darrera de conèixer és un reconeixement, estimat. No és tan una qüestió de conèixer com de tornar a conèixer, simplement il•luminar-se, fent que reconeguis allò que ja coneixies.
La absència de límits de la vida t’és ben coneguda. Creus que l’has oblidat. Creus això fins que no recuperes una antiga memòria i recordes. Re cordes. Poses les peces juntes una altra vegada. Descobreixes que no havies de resoldre cap trencaclosques, que només havia de sorgir quelcom a la teva consciència novament.
Estimats, sou els Coneixedors. No teniu secrets. La vostra cara s’il•lumina amb la realització de que sempre heu conegut.
En veritat, la vida no us ha atontat ni un moment. Heu estat conscients en tot moment. Simplement heu encobert el vostre coneixement. Heu vestit la disfressa de la inconsciència mentre heu estat en tot moment conscients. Heu interpretat el paper d’un ingenu. Si no l’haguéssiu conegut abans, com podríeu conèixer la Veritat només veure-la? La veieu de nou. Sempre voleu més coses per destapar, i entremig feu na becaina.
No és tant un nou capítol de la vida sinó més aviat un altre despertar, un despertar darrere l’altre. Desperteu i torneu a dormir, torneu a despertar, i torneu a dormir, i us passeu la vida despertant. Els teus ulls parpellegen, s’obren i es tanquen contínuament. Són com el disparador d’una càmera, treuen moltes fotos, una sèrie complerta, una rere l’altra, click click click.
Les respostes a tots els misteris es troben dins el teu cor. Mica en mica les respostes t’il•luminaran.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 10 de Novembre del 2007 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)