Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2540

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

CEL #2540 El Mar Poderós, 8 de Novembre del 2007

Déu ha dit:
N’hi ha prou amb estar en presència de l’amor. L’amor no cal que se’t doni personalment. No cal que tinguis més amor que els altres. No cal que tinguis l’amor d’una persona determinada. No et pertany l’amor de ningú. L’amor és per tothom. Sent-te segur en l’amor. No has de tenir més amor com a prova de que ets capaç d’estimar. Ja ets capaç d’estimar.
No has de decidir més a on es dirigeix el teu amor del que has de triar a on es dirigeix l’amor d’algú. No has d’enquadrar l’amor. Llavors perquè creus que en necessites més? És que no tens el meu?
Perquè hauries de donar menys amor del que jo t’he donat? I perquè hauries de demanar més amor d’algú altre? L’amor no es pot encarregar ni demanar. Si algú no té prou amor, llavors tu, estimat, et demano que donis prou amor pels dos. Si ningú més al món dóna amor, llavors et demano que donis amor per tothom del món. Mai has de guardar-ne, ni de comptar-lo. L’amor és per ser donat, no comptat. Qui ets tu? El que estima.
Pacients ones del mar xoquen contra grans roques. Les roques no poden aguantar les ones per sempre. Fes que el teu amor sigui com ones del mar amb paciència infinita. Ni tan sols paciència tenen. Les ones fan el que fan sense pensar en el resultat així que la paciència no els incumbeix. Deixa que el teu amor surti en ones sense pensar-hi. El teu amor ve del Poderós Mar i mai s’assecarà.
Donar amor arreu no és un esforç. L’amor és, o no és, i així t’ho dic. No l’estàs fingint. No n’estàs fent un gran espectacle. Simplement estàs permetent que l’amor del teu cor surti, i en el procés, l’amor es reforça. Cap cor està buit. El teu cor està ple d’amor, tot i que l’amor no s’ha d’apilotar. L’amor s’ha de donar, i tu ets qui l’has de donar. No facis difícil el donar amor. Simplement dóna’l. No te’l quedis dins teu. Ha de sortir. No aturis el corrent de l’amor. No aturis l’amor.
Estigues feliç de que pots donar amor. Estigues feliç de que pots rebre amor. Estigues feliç de que pots veure amor. Veus l’amor en acció. L’amor es mou. És rítmic. És un viatger. No es pot estar quiet. Sempre ha de ser donat. L’amor no s’ha de perseguir. Com el sol, simplement allí s’està.
No has de cavar per trobar l’or de l’amor. Està just al teu davant. És cosa teva prendre’l a voluntat, i és cosa teva donar-lo a voluntat. Però rebre amor no és com quan aplegues móres que en culls una a la vegada. L’amor és tot a la vegada. És valent, i tot ho abraça. No hi ha possibilitat de que la font s’esgoti. La única possibilitat per l’amor és l’abundància.
L’amor no és nou, ni és vell. No té atributs. L’amor és com Jo, etern, universalment per tots. L’amor és patrimoni. No és misèria. Mai més hi haurà mancança d’amor a la Terra. L’amor està prenent el món, d’una vegada per totes.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 8 de Novembre del 2007 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)