Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2536

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

HEAVEN #2536 Aconseguiràs ser despreocupat? 4 de Novembre del 2007

Déu ha dit:
I si tot fos perfecte, i no tinguessis res pel que preocupar-te? I si tots els teus interessos no fossin quelcom en el que t’haguessis d’interessar?
Potser has tingut necessitat de preocupacions i problemes, perquè quan has acabat de preocupar-te per alguna cosa has començat amb una altra. Quelcom percebut com a problema se’n va, i n’arriba un altre per prendre el seu lloc. Si no hi hagués res pel que preocupar-se, què passaria? Estàs tan acostumat a l’ansietat que no sabries que fer sense? Sents que perdries estabilitat si no t’agafessis tan fort als successos de la vida?
I si no hi hagués res pel que preocupar-se? Et podries acostumar a la no preocupació? Aconseguiries ser despreocupat? Ho intentaràs durant una setmana? O un dia? No serà la fi del món. Tot el que passarà és que et prendràs unes merescudes vacances de les preocupacions. Fes festa.
Igual amb les queixes. Estigues sense. A veure com és.
Deslliga’t de les teves idees sobre com ha de ser la vida i en concret la teva, i oblidaràs la preocupació. Al cap i a la fi, potser la teva vida no ha de ser d’una determinada manera. Potser no tens necessitat de controlar la teva vida, ni el que hi passa, ni els objectius, ni la gent que coneixes. Potser t’han estat dient tota la vida que et prenguessis la vida seriosament. I si t’haguessin ensenyat a jugar?
I si deixessis que tot fos el que és sense que hi interferissis? Potser has imaginat que tu mantens el món i que les preocupacions són ajudants que han vingut a assistir-te. Si aquest és el cas, despatxa’ls.
I si deixes que la vida es cuidi d’ella mateixa, i t’allunyes de la idea que has d’escriure un guió i donar als altres les parts per actuar? I si traguessis les teves mans de la vida, i comencessis a estimar-la, fos capritxosa o no? I si simplement estimessis la vida tal com és? No estimar tot el que hi ha, però estimar-la igualment. Fins i tot estima la oportunitat d’estar disgustat. Fuig de la necessitat d’estar disgustat, deixa la idea de que has de tenir un cor trencat o ferit i enlloc d’això tingues la idea de que no has d’interpretar una tragèdia. Pots comprendre que ser seriós no és més important que ser feliç? D’on vas treure la idea que de tu s’espera que siguis pessimista, i des de quan tens aquesta creença?
Més aviat gaudeix pel simple plaer de l’alegria. Fes que aparegui una nova melodia al teu cap. Que sigui el que sigui. Se n’anirà abans que t’hi hagis enganxat. La vida té vida per si mateixa. No és necessari que t’hi resisteixis. Intenta deixar anar.
La resistència és pujar una muntanya. Deixar anar és tirar-se per un tobogan o a una piscina. Deixa la tensió i submergeix-te en una piscina de meravelles, estimat. No cal que deixis la vida, que l’apartis. Dóna-li una oportunitat d’acostar-se’t. Això vol dir relaxar-se. Deixa que la vida tingui la seva pròpia exuberància. Que faci el seu curs. Que faci voltes sobre ella mateixa mentre tu seus en una hamaca.
Potser t’has pres la vida massa seriosament. Potser l’has vist com un oponent quan la vida no és més que vida. És un gosset que dóna voltes al teu voltant. No és irrevocable. No us prengueu la vida tan severament, estimats. Deixeu la preocupació. Gaudiu.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 8 de Novembre del 2007 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)