Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2539

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.

HEAVEN #2539 El teu amor dónat per Déu, 7 de Novembre del 2007

Déu ha dit:
Si mai haguessis ferit cap sentiment, seria perquè hauries estimat incondicionalment. Són pensaments sobre teu els que t’aparten d’estimar amb tot el teu cor. Creus que algú t’estima un minut però el següent ja no, així neixen les condicions, i respons en conseqüència. Creus que l’amor pot ser retirat, i et retires. Creus que l’amor no et pertany realment, ni com a receptor ni com a donador.
Sovint mesures l’amor segons quan de sentiment se t’ha donat. Només arribaràs fins on et donin, no més. Penses que has de seguir la pauta marcada.
Estimat, i si fossis tu qui haguessis de marcar la pauta? I si ets un donador, i dónes tot el teu amor en tot moment? On estarien els sentiments ferits? I si no tinguessis pensaments de retorn?
No vull dir que bavegis amor per tot arreu. Vull dir que reconeguis l’amor que ets, i que donis amor, no basat en l’ego, si no en la Grandesa. No basat en quan o quan poc. No basat en el mèrit percebut, sinó basat en l’amor com a la corrent que mou el món.
Perquè no hauries de vessar tot el teu amor allí on fossis i en totes les circumstàncies? Perquè algú o alguna cosa hauria de desplaçar el teu amor donat per Déu?
Parteix de la premissa de que no hi pot haver falta d’amor. No se’t pot acabar. No està racionat. No es dona en percentatges, ni l’únic percentatge que es pot donar és el 100%. Des de quan has pensat que havies de donar menys del que se’t dóna a tu? Fins i tot una miqueta menys és molt menys.
No has d’emmagatzemar amor. No l’has de guardar en reserva. La mesura del teu amor no l’ha de marcar res ni ningú fora teu. L’amor no és una comoditat que es compri en una fira. No és cap comoditat. No és una mercaderia. S’ha de donar lliurement i sense obstrucció. Totes les obstruccions que veus o tems són imaginaries. Estimeu, estimats. Només estimeu, i prou. Preneu la decisió d’una vegada per totes i res bloquejarà la vostra llibertat per donar amor.
Ja no us guardareu gens del vostre amor. Ja no aportareu el vostre amor aquí, però no allà. Ja no provocareu amb el vostre amor, donant-lo i traient-lo. Sereu coherents amb l’amor. Simplement no hi haurà barreres a l’amor. L’amor no s’ha d’estalviar. No és un salari que s’hagi de pagar. L’amor és amor i res més que amor.
L’amor limitat és amor estrangulat. Si restringeixes l’amor que dónes, no ho estàs donant tot. L’amor no s’ha de donar poquet. S’ha de donar abundantment.
Elimina el teu ego de l’amor, i estimaràs de la manera en que ho pots fer. Mai retiraràs l’amor. El teu amor mai serà depenent en res excepte en tu. Estimaràs plenament i sempre. Pren ara la decisió, i en acabat oblida-la. Quan les comportes estan obertes, ja ho estan. Simplement estimaràs sense pensar-hi.
Et trobaràs gaudint fins i tot d’aquells de qui no havies gaudit abans. Amb amor, tot és possible. El teu ofici és l’amor, la teva eina és l’amor. L’amor és autèntic i real. Estima avui. Estima demà. Estima sense pensar-hi. Estàs fet per estimar amb tot el teu cor. Comença ara. És la Meva Voluntat.
Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 8 de Novembre del 2007 Reus

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)