Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2448

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
CEL #2448 Agraeix a Déu, 8 d’Agost del 2007

Déu ha dit:
Agraeix-Me per tot. Agraeix-Me per la pluja. Agraeix-Me pel sol. Agraeix-Me per tu. És a Mi a qui has de donar les gràcies per tot, i dic tot., tot el que hi ha sota el sol, i tot el que hi ha més enllà del sol. Agraeix-Me per Mi. No m’ho pots agrair prou. Però igualment, no necessito que m’ho agraeixis, però dir-Me gràcies activa certs centres dins teu, i tu vols que s’activin. És clar que vols.
Agrair-Me és quelcom bonic. Com més agraeixes, més conscient de Mi et tornes. El lligam més fort, la connexió més intensa. Acceptes que estem connectats, oi? Estem infinitament connectats. Jo aporto allò més alt dins teu. Quan et relaciones amb Mi, no et relaciones amb menys. Et relaciones amb allò que més ansies. Jo no puc sortir de la teva vida, ni una mica. Però la teva consciència de Mi pot desaparèixer. No la perdis.
Agrair-Me alleuja el teu cor. D’alguna manera, la teva apreciació es dirigeix a Mi. Ja saps que Jo sóc la única cosa cap a la que dirigir-se. Estem parlant de manera figurativa. Tu encorbes la teva columna vertebral cap a Mi, i Jo te la revifo. El Meu amor circula amunt i avall per ella. El Meu amor flueix per la teva columna i no es bloqueja mai. La teva columna vibra en el Meu amor. Jo m’hi moc amunt i avall. L’electrifico. Et dono el millor reajustament que mai t’han fet. Et doblegues a la Meva Voluntat, i et mantens recte i dret. Doblegar-se a la Meva Voluntat és fer que la magnificència de l’Univers estigui als teus peus. Tal com et dirigeixes a Mi, Jo em dirigeixo a tu, i estem cara a cara a plena llum del sol que és amor.
Tot és amor, però l’amor ha estat desat a algun lloc, potser esperant un altre dia. Quin malbaratament d’amor. Porta el teu amor a plena llum del sol on pugui ser vist, on pugui ser sentit, on pugui florir i expandir-se per si mateix. Fes que el teu amor sigui com un angelet de pixallits que és tan lleuger que l’aire el porta lluny il•luminant aquí i allà. No hi ha paraules per descriure lo lluny que una petita llavor de pixallits pot arribar volant per acomplir el seu destí. El teu destí és escampar l’amor per la Terra. Perquè més podries haver estat creat? Vine, acompleix ara el teu destí.
Si tems no tenir prou amor, bé, llavors, aquí tens el Meu, pren-lo. En tinc un munt per repartir. Tot el Meu amor és utilitzat i renovat al moment. Fes que el teu cor estigui ple d’amor i vessi sobre tots els altres cors que han estat esperant amor, el teu amor, el Meu amor, el seu amor. Fes que l’amor sigui la teva ocupació. Oh, si simplement et permetessis estimar-te a tu mateixa, estimada, veuries l’amor multiplicar-se davant els teus ulls. El teu amor aspira jugar-s’ho tot pel món. Espera a sortir. No et deixarà enrere. Et prendrà amb ell. Veuràs el món amb el teu amor. Sembraràs el món, i el segellaràs amb el teu amor, i el curaràs del seu continuat oblit de l’amor, intentant allunyar-se’n, com si hi hagués coses més importants. Segellar el món amb el teu amor vol dir trencar totes les fronteres, esborrar-les dels mapes i de les ments dels homes.
Ara, agreix-Me pel teu cor d’or.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 6 de Novembre del 2007 Cabacés, El Priorat

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)