Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2459 Brakosachetanieto na Raya i Zemyata

Бог каза:

Това, че вие сте отговорни пред всеки за всичко, означава че вие сте домакините и приветстващите с добре дошли всичко във вселената. Вие не трябва да оставяте никого отвън. Този свят е за всички, не само за някои. Няма място за снобизъм. Всички са избрани да бъдат жители в света. Това е краткосрочно жителство, и све пак няма ограничения. Няма имиграционни документи, нито се изискват квалификации, защото, щом сте тук на Земята, вие сте квалифицирани. Документите за гражданство ви бяха издадени, както бяха, преди да се родите. Аз ви избирам измежду безкрайни възможности, и все пак Аз избирам вас. Моят избор беше добре направен. Сега изберете себе си.

Сега вие знаете за привилегията и отговорността, която носите на Земята. Вие сте посетител, вярно. И все пак вие сте посетител, който има приятното задължение да посреща всички с добре дошли. Вие служите и вие служите с усмивка. Вие служите от Мое име и вие знаете стойността на своята служба. Вие сте домакинът на Вселената.

Вие може да не знаете предварително кой ще се появи в живота ви, и все пак каните всички в своя дом. Земята е вашият дом, и така вие посрещате с добре дошли всички, който идва до врата ти ви. Вратата е цялата Вселена, възлюбени. Който ходи по Земята, дохожда до вашата врата. И така вие посрещате всички с добре дошли.

Сега посрещнете в сърцето си с добре дошла всяка душа на Земята. Посрещнете ги с добре дошли в сърцето си. Не оставяйте никого отвън. Сега знаете, че така нареченият враг е ваш гост и вие сте този, който има великата привиления и способност да се отнася с гостите подобаващо. Аз избирам вас. Аз избирам с мъдрост. Вие може да сте забравили мястото си на Земята, но Аз помня. Сега Аз ви бутвам с лакътя Си, така че да си спомните. Вие сте домакинът на Вселената.

Не губете пухкавината си от това, което казвам. Където и да сте в определен момент, вие сте домакинът. В интернет вие също сте домакинът. Върху вас е, където почива комфортът на всички. Вие сте Моят прекурсор. Вие вървите преди Мен и вие подготвяте за Мен предварително. Вие Ми отдавате велико уважение във всеки, когото срещате и във всеки, когото не срещате. Вие почитате Мен. Вие почитате Вселената. Вие почитате всеки гост и по този начин вие почитате себе си и цялото съзидание...

Не е ли чест да бъдете избрани от Мен за шафер на любовта? Вие сте този, който ще служи на бракосъчетанието на Рая и Земята. Вие сте този, който произнася две привидни места като Едно. Всички са гости на това бракосъчетание и така вие приветствате всички с добре дошли. Вие им казвате, че са на правилното място в правилното време и така вие разстилате за тях червения килим за да минат по него. Червеният килим води до вашето сърце и до Рая. Вие показвате пътя. Вие показвате пътя чрез щедростта на духа си, който приветства всички с добре дошли, както Аз Ви приветствам с добре дошли.

Това е позицията, която вие държите в тази Единна Вселена – Божествен посрещач с добре дошли. С всеки, когото посрещате с добре дошъл, вие посрещате с добре дошъл Мен.

Беше ви дадено рицарско звание от Кралят на Всички. Аз ви дадох рицарско звание много отдавна. И сега вие се изправяте от коленете си, и сега вие продължавате да спасявате всички на Земята по силата на любовта в сърцето си. Ваша радост е да бъдете рицар в служба на Единен Бог и Единна вселена. Вие знаете мястото си в космоса и вие почитате Мен, и космоса, и всичките му жители добре.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева