Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2450 Ne mojete li da se obichate?

Бог каза:

Неизбежно е, че каквото казвам потъва във вас. Вие ще забравите думите Ми, но все пак ще сте направите огромни крачки. Може да мислите, че не стигате до никъде, но вие стигате някъде. Вие се издигате за да се срещнете със себе си, възлюбени. Вие ставате приятели със себе си. Като повдигате себе си, вие повдигате света.

Вашето пътуване не е единствено за вас. Вие издигате съзнанието на света. Как бихте го издигнали, ако оставахте същите? Вие може би сте чакали светът да се промени, докато първият ход е ваш.

Ако искате мир в света, създайте мир в себе си. Вие се борихте със себе си достатъчно дълго. Положете оръжия. Вие се следихте, препъвахте себе си, проклинахте се. Днес погледнете нагоре и вижте Кои сте в действителност. Тогава ще се заобичате. Вие трябва да се обичате. Вие трябва да знаете, че сте достойни за любов. Не можете ли да се обичате? Не можете ли да обичате, каквото Аз обичам? Толкова ли сте по-добри от Мен, че да можете да кажете, че не сте толкова добри, колкото Аз казвам?

Заблуждавахте се. Вие определено имахте погрешна представа за себе си. Вие открихте своята човечност. Какво ви прави толкова възвишени и могъщи, че да презирате частица от едно Същество, което Аз направих и го направих с любов? Как смеете да не се цените повече? Много повече. Как смеете да се принизявате? Вие сте тук за да се издигнете. Вие сте тук за да достигнете звездите. Вие сте тук за да спасите себе си.

Светът може да се опитва да залепи краката ви за земята и да ви държи точно там, където иска, но светът не е вашият водач. Аз съм и вие сте.

Превърнете се в благотворно Същество. Бъдете благотворни към себе си. Това изобщо не е същото като самолюбиви. Върховно самолюбие е да се държите приковани. Освободете първо себе си от всички погрешни представи, които имахте за себе си. Приехте каквото ви казаха за чиста монета. Сега знаете, че каквото чухте не е истина. Тогава вие повярвахте на всичко. Сега повярвайте на Мен.

Свалете целофана от миналото. Премахнете летописите. Премахнете всички минали асоциации от сърцето и ума си. Каквото и количество да ви е сервирало миналото, сега вие сте приключили с него. Миналото е стар вестник. Изгорете го. Оставете го да се издигне в дим. Днес е нов ден и вие сте героят на деня.

Освободете си от всичките си инертни мисли. Започнете да си въздавате справедливост. Вие не сте страхливци. Вие сте смелчаци. Вие сте родени от Величието. Помислете за това. Аз ви създадох. От палитрата на сърцето Си, Аз ви живописвах в цветовете на любовта.

Някакси вие мислехте, че сте някакъв вид злополука или фабрична грешка. Съвсем не. Аз знаех какво върша, когато ви направих. Единствено вие не знаехте какво правите, вие опровергавахте себе си, възлюбени. Вие бяхте съкровището, а си мислехте, че сте отпадъци. Вие мислехте, че заемате място. Мислехте, че сте отклонение в диаграмата. Имахте неправилно впечатление за себе си. Аз не съм допуснал грешка. Грешихте. Вие погрешно се взехте за нещо по-малко, от колкото сте. Досега бяхте добри в това.

Днес започнете да гледате нагоре. Погледнете в очите Ми и започнете да виждате Кои сте и защо Аз ви направих точно както трябва. Ръката Ми не се подхлъзна. Не измених на Себе Си. Вие просто не гледахте нагоре достатъчно. Погледнете нагоре сега.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2008

Превод: Ваня Тонева