Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2436

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
CEL #2436 En els amagatalls de la teva ment, 27 de Juliol del 2007

Déu ha dit:
Saps quan a vegades una cançó entra a la teva ment, i s’hi està tan com vol, i no te la pots treure del cap? Pot ser una cançó de molts anys enrere. Sense que te n’adonessis, estava adormida però encara vibrant dins teu fins que va començar a cantar-se ella mateixa. Que poderoses aquestes cançons que entren al teu corrent sanguini i mai en marxen.
I així és com passa amb els pensaments. I amb tots els llibres que llegeixes, o pelis que veus, els programes de TV que veus, anuncis que ni tan sols escoltes, i cada paraula i melodia que has sentit, totes queden gravades. Estan en algun lloc en els amagatalls de la teva ment.

Considera que tens dos parts en el dipòsit de la teva ment. Una conté negativitat, l’altra alegria.
El món està ple de negativitat. Ja en tens suficient. L’alegria és el que has de perseguir. El primer que has de fer és deixar d’escoltar les notícies que massa sovint són horribles i espantoses. Donant-te vacances de les notícies negatives et dónes lloc a més alegria. Persegueix la positivitat. Fuig de la negativitat com fugiries d’un lleó ferotge.
És fàcil pensar que no importa la violència o l’horror als que t’exposis, però les cendres duren molt de temps. La negativitat és molt difícil de netejar. La negativitat taca, igual que el suc de mores, i deixa marca.
No t’has de preocupar per això. No t’has de preocupar per res. Totes les preocupacions són del passat. Deixa el passat enrere només proposant-ho, i surt del corrent de negativitat. No necessites obrir més la porta. No hi ha cap raó per absorbir negativitat. Et deixa cicatrius.
Al mateix temps, hi ha moltes coses que interpretes com a negatives que en realitat no ho són. La negativitat porta un gran pes. Totes les pèrdues que perceps et pesen molt. Elimina la idea de pèrdua, i molt llast negatiu s’esfumarà.
Quan les persones estimades marxen, pensa en tot l’amor i la bellesa enlloc de en la pèrdua.
El sentit de negativitat és un sentiment. No ets insensible, sinó al contrari. Posa atenció als sentiments amb els que t’omples.
És possible que no t’haguessis de focalitzar en el món de les guerres? Dius que esborraries les guerres amb un simple moviment de mà si poguessis. Jo t’explico com ho pots fer. No és enterrant el teu cap a la sorra per no llegir ni sentir res sobre ella. Quan els pensaments de guerra desapareixen de prous ments, i els sentiments d’enuig i ràbia no són cabdals i es comencen a reduir, com es faran les guerres? Què les alimentarà? Introduïu un escenari de pau a les vostres ments, estimats, i us afegireu a la pau del món.
Ho entens?
La negativitat es multiplica ella mateixa. La positivitat també.
Multiplica el que vulguis multiplicar, i elimina el que vulguis eliminar.
Estem parlant de simple aritmètica.
Afegeix pau al teu cor. Treu-ne el conflicte.
Vine, surt de les escombraries de la teva ment i entra a un jardí ple de verdor i alegria on només hi ha pensaments de joia i cap mena de perill. Augmenteu el nivell dels vostres pensaments, estimats.
Deixeu la negativitat allí on està. No us hi involucreu. Ja sigui poca o molta, segueix sent negativitat, estimats. És caos. Esforça’t molt per eliminar el caos de dins teu. No amunteguis els arxius de la teva ment. Treu-ne la negativitat. No la necessites. Abraça la llibertat, més aviat. Deixa que la cançó de les Meves boniques paraules ressoni dins teu.

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 7 de Novembre del 2007 Cabacés, El Priorat

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)