Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2440

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
CEL #2440 Deixeu que el Vostre Cor Parli Lliurement, 31 de Juliol del 2007

Déu ha dit:
Si presentment no ets generós, aprèn a ser-ho.
Dins la paraula generós hi ha la paraula gen. Ser generós i tractar tothom com voldries que et tractessin és reconèixer la Unitat de Tot. La generositat és la Regla Daurada. La generositat comença en vosaltres, estimats. De ben segur que sabeu ser els primers. Per descomptat, perquè la vostra visió és més gran. Aquí està el tema: quan sou generosos a un semblant, us esteu oferint a vosaltres mateixos. Com més us estimeu a vosaltres mateixos, més fàcil us és donar. Donar no ha de ser quelcom que hagueu d’aprendre. Ser menys que generós és el que s’ha de desaprendre.
Us esteu deslligant. No és lligam donar. És lligam mantenir.
Quan algú us demana que feu quelcom per ell o donar-li quelcom, inclineu-vos a dir-li que si. No us costa gaire. Cada vegada que dieu no, sigui en paraules o al vostre cor, creeu un bloqueig, i el flux de la vida s’interromp.
A vegades sentiu que doneu, i a vegades no. Com més doneu, més fàcil us serà. No us dic que sigueu rucs. No, us dic que sigueu savis. Tingueu la saviesa en el vostre cor per saber que podeu donar o no donar sense pensar-hi gaire.
Però heu de donar amb una mica d’amor en el vostre cor. Donar sense alegria no és bo, i no rebeu la benedicció, ni la rep a qui doneu.
Això no vol dir que hagueu de donar i seguir donant allí on el vostre obsequi no és valorat. Donant, no li heu de negar respecte al vostre regal, però al mateix temps no heu d’esperar respecte, ni un simple gràcies. Esperar les gràcies seria com parar la mà com algú que demana almoina. No demaneu almoina. Sou els que doneu. Així que doneu sense necessitat. Al mateix temps, si teniu necessitat, no us la negueu. També sou una persona valorable. I a vegades hi ha moments en que donar és quelcom fals, i no heu de fer res fals. A vegades no és incorrecte no donar. Donar massa no és donar. És prendre.
Però heu de donar. Donar tant com pugueu de cor. Encara no esteu llestos per donar totes les vostres possessions. Encara hi ha una petita barrera en el vostre cor que bloqueja el vostre amor. Traieu aquesta barrera, i estareu llestos per donar, i per rebre. Tot bé de l’obertura del vostre cor.
Així que el missatge és que obriu el vostre cor. El vostre cor obert és el que hi ha darrere donar. La generositat del cor és obertura del cor. Obriu i obriu el vostre cor quequejant. Deixeu que el vostre cor parli lliurement. Deixeu-lo parlar per vosaltres.
No us demano que li pagueu lloguer a algú altre i no a vosaltres. Però sí que us dic que no sempre us poseu a vosaltres en primer lloc. Quan us heu de posar sempre en primer lloc, és perquè sou febles i no forts. Com a fills meus, actueu amb força, estimats. Quan teniu un Pare/Mare Déu com Jo, perquè hauríeu de ser menys que forts? Perquè hauríeu d’actuar amb por? Teniu amor, així que actueu amb ell. No us negueu l’amor del vostre cor. Una de les vostres necessitats més profundes és la de donar, què hi ha per donar sinó amor? Què més teniu? Què més és vostre per sempre, i que més és Meu perquè ho doneu, sinó l’amor, Poderós Amor, amor fluint del vostre cor?

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 30 d’Octubre del 2007 Cabacés, El Priorat

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)