Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN 2439

Heavenletters™ – Acostant el Cel a la Terra

El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
*La nostra connexió amb Déu*
*La confiança en nosaltres mateixos*
*La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu*
*Pau a la Terra*
DÉU sempre ens porta cap a ell.
CEL #2439 El Moment d’Afrontar, 30 de Juliol del 2007

Déu ha dit:
Ja n’hi ha prou d’estar segur de tot. No cal que pensis en tot. Que no hagis pensat en quelcom abans no vol dir que no sigui veritable per tu. Si sents un missatge que et demana que et moguis, mou-te. Si et demana que paris, para.

Fins ara has estat apartant de tu els missatges que t’arribaven.
Comença a creure’t que no ho saps tot. Escolta al teu cor, i reconeix quan escoltes la teva por, la teva desgana, els teus vicis mentals per sobre del teu cor. Pots destruir la tanca, o simplement saltar-la. Només la teva ment t’ha dit que et quedis quiet on estàs.
La teva paraula del dia és afrontar. Afrontar el que sents que has de fer. Afrontar el canvi. Afrontar el fer quelcom diferent. Afrontar ser diferent. Afrontar ser escoltat. Afrontar parlar. Afrontar afrontar!

Està arribant un nou món, i seràs part d’ell. No pots només canviar el que et resulta particularment fàcil de canviar. El món no pot canviar si et quedes igual. Però el món està canviant, i has de canviar amb ell. El canvi és ara.
No tinguis por d’aventurar-te intensament. Si has d’espantar-te, que no sigui de les aventures.
Fes el farcell i marxa igual que els tres porquets a buscar la seva fortuna.
En el teu cas, tu busques donar fortuna. Ets afortunat de tenir aquesta capacitat, i l’has d’utilitzar.
Aviat hauràs girat el món cap per avall. No ha estat ja prou del revés? Ets com un quiropràctic que fa un ajustament. Treballes amb els ossos de l’univers, i estàs restructurant-lo. Estàs ablanint els plans d’existència.
T’has d’aixecar i fer-ho. Potser hauràs de canviar de llocs. De segur que hauràs de canviar quelcom. No siguis tímid amb això. No siguis covard. Si has de tenir por, tingues por de no afrontar la situació. Quan sentis com criden el teu nom, aixeca’t. Si no estàs segur que diguessin el teu nom, aixeca’t igualment. Torna a escoltar. És perfecte aixecar-te encara que no n’estiguis segur. T’explicaré quelcom. No pots estar equivocat. Si sents el nom d’un altre com si fos el teu, ho has sentit bé.
El moment del gran canvi ha arribat, i ja no ets més un vianant. Hi ha una dansa en marxa, i no la pots ballar assentat. T’hi has d’afegir. Aixeca’t del que estàs fent ara mateix. Deixa els plats a l’aigüera. Aixeca’t i ves a la porta del teu cor i escolta els missatges que t’estic enviant. Estimats, ja esteu preparats per escoltar-los. Comenceu a veure que esteu preparats. Sigui el que sigui que sou capaços de fer, aixequeu-vos i feu-ho.
No et cal fer equipatge. Em portes amb tu, i n’hi ha prou. Anem junts a passeig. T’agradarà. Com podria no agradar-te passejar amb Mi? Com podries refusar-Me?

Traduït per Yuri Mestres Vizcaino (yurimestres [at] yahoo [dot] es) 7 de Novembre del 2007 Cabacés, El Priorat

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
GloriaWendroff, Overseer
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org
_________________
"And the Truth shall Set You Free! (“La Veritat Us Farà Lliures!”)

"The Realm of Heaven Is Within You" (“El Regne dels Cels es troba dins Vostre")

Beloved Master Jesus The Christ
(Estimat Mestre Jesús El Crist)