Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2428 Sabudete se za Slanceto

Бог каза:

Слънцето изгрява със или без вас, и все пак слънцето би предпочело да изгрява с вас. То би предпочело да му правите компания. То би искало да вървите под лъчите му. То би искало да види първо вашето лице сутрин. То би искало да станете и да го поздравите, точно както слънцето изгрява за да поздрави вас. То би искало да е лице в лице с вас. То би искало да погледнете нагоре и да видите колко е красиво.

Слънцето е влюбено във вас. Вие знаете какво е да обичате някого толкова много, че просто да нямате търпение да го видите. Сега бъдете вие влюбени в слънцето. Нека връзката бъде реципрочна. Всичко, което слънцето иска от вас е един обикновен поглед, едно обикновено поглеждане, което казва „А, слънце, ето те и теб.” Слънцето не иска много от вас, и все пак колко щастливо би било, ако признаете, че то грее и че грее за вас.

Слънцето се чувства много близко с вас. То се събужда рано, за да ви поздрави и си ляга късно, така че да може да ви вижда по-дълго време. Да живее слънцето, което ви огрява с любовта си.

Може ли да има по-велико слънце, което да обичате? Слънцето е жълто на цвят, за да е ярък денят ви. Слънцето живее за да освежава деня ви. То пада по кожата ви и в сърцето ви. Слънцето премахва нечистотите и ве докосва. Вижте колко любящо е слънцето. То създава деня ви.

Кога за последен път благодарихте на слънцето, че грее?

Аз ви изпращам слънцето всеки ден, като часовников механизъм. Вие имате едно безпогрешно слънце. Даже когато облаците го покриват, то свети все така. Не се връща в леглото. Жълтото слънце остава будно, каквото и да става. Събудете се за слънцето, възлюбени, събудете се за слънцето.

Лъчите на слънцето са като панделки. Лъчите на слънцето се плъзгат надолу към вас. Близо или далеч, слънцето ви огрява. Посрещнете слънцето с добре дошло. То е единственото слънце, което имате. То е голямо в небето. Сега нека слънцето е голямо в сърцето ви. Мислете за сърцето си като за въртящо се слънце, което кръжи и грее с лъчите си. От слънцето, светлина, и от вас, светлина.
Нека всеки от върховете на пръстите ви е слънце, което осветява работата ви. Нека всяко пръстче на краката ви е слънце, което осветява Земята под краката ви. Бъдете едно огромно слънце на Земята, което изпраща Морзова азбука обратно към най-висшето от всички слънца. Каквото получавате, трябва да върнете. Вие не запазвате нищо и така давате всичко.

Кой може да каже, че вие не сте слънчев лъч? Слънцето ви огря на Земята и сега вие благодарите на слънцето. Вие му се отплащате. Вие разбирате, че сте съвсем същата светлина. Слънцето приема светлината ви и я приема като своя собствена.

Вие сте светлина, която слънцето следва. Откъде знаете, че любвеобилното слънце не ви следва? От къде знаете, че не сте пътеводна звезда за слънцето, което е задвижено към вашата светлина?

Ако ви нямаше вас на Земята, щеше ли слънцето да грее? Би ли било толкова щастливо да грее? Всяко нещо харесва добрата публика. Слънцето не е по-различно. Слънцето обича по малко аплодисменти от време на време, всеки ден, в интерес на истината. Слънцето посреща с добре дошъл вашия прием на проникващите му лъчи. Аз благославям слънцето и Аз благославям вас, и вие, и слънцето сте благословени.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева