Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2449 Vasheto minalo e fantom

Бог каза:

Аз давам с широката Си ръка. Аз не давам малки разредени коктейли любов. Аз не заделям никаква любов. Аз я изливам цялата. Любовта превъзмогва всяко его. Любовта превъзмогва вашето его. В лицето на Моята любов, всяко его се предава. То може единствено да приеме да обича. Егото не е толкова глупаво, че да вярва на собствените си обещания.
Единствено любовта е трайна. Когато всичко друго си е отишло, любовта остава. Всичко останало никога не е било.

Когато тялото ви умре, цялото ви богатство, цялата ви слава, всичко, което сте натрупали изчезва. Тяхната стойност изчезва. Те винаги са били абсолютно нищо.

Целият ви минал живот е фантом. Всички хора, които дойдоха и си отидоха, бяха фантоми. Тя бяха фантоми, защото тяхната материалност изглеждаше като това, което бяха. Тяхното физическо присъствие означаваше много за вас, и все пак, то е безсмислено. Единственият смисъл е любовта, която споделяхте. Вие все още я споделяте.

Вашият живот в относителното не беше нищо повече от онези картонени филмчета, които гледате – картонените фигурки прелитат покрай вас. Когато филмчето свърши, свършило е, за да не се върне никога вече. Даже и филм за вашите любими същества не ги връща обратно. Не се възстановява физическото им присъствие. Имаше много повече от физическото, което ви бе скъпо, възлюбени. Вие го знаете. Вие вече разбирате, че духът напуска тялото и тялото не е нищо, освен обикновена материя без духа.

Как можете да направите снимка на любовта? Как можете да снимате Мен?

От материалното вие проследявате любовта. Материалното демонстрира любовта, но любовта няма нищо общо с материалното.

Аз не отричам силата на материалното, все пак сравнена с любовта, тя е незначителна.

Любовта е сладката есенция на живота. Точно както когато пиете портокалов сок, сладостта е отвъд самия сок. В портокала има повече от самия сок и пиенето му. Ние бихме могли да наречем есенцията на пороткала любов. Със сигурност сладкият му сок е за вас, и все пак един портокал е много повече от физическите си свойства. Един портокал изчезва, и все пак вие знаете, че портокалът все още ви храни. Вие не оплаквате свършването на портокала.

Възлюбени, един портокал ви храни толкова, че вие можете да храните света със своята сладост. Приемете, че Аз ви наричам сладки. Любовта е истински сладка. Цялата сладост на любовта е ваша. Тя се излъчва от вас. Не се втвърдявайте, възлюбени. Нека любовта извършва своята магия във вас и в света.

Вие сте най-сладкото нещо в света, защото вие сте любов. Нищо не може да се сравни със сладостта на любовта. Нищо, абсолютно нищо, не може да задържи свещта на любовта. Съгласни сте, нали? Сега се съгласете, че вие, които и да мислите, че сте, независимо как изглеждате, без значение какво правите, вие сте самата любов. Аз ви моля да бъдете любовта, която сте. Няма нищо, което да се равнява на любовта и няма нищо, което да се равнява на силата на любовта.

Обичайте враговете си, възлюбени, и враждата изчезва. Не обръщайте внимание колко ужасен е бил някой към вас и колко прави сте вие. Освободете се от ужаса и правотата и просто обичайте. Бъдете в естественото си състояние на любов, Стойте мирно и вие ще излъчвате любов. Вие имате достатъчно любов да излекувате целия свят. Има повече от достатъчно любов в света за да го издигнете до Рая.

Възлюбени, представете си своята любов като пръста на вълшебник и пръстът на вълшебника повдига Планетата Земя, и я възстановява в Рая насред умовете и сърцата на всички. Не мислете, че това е илюзия. Илюзията беше да мислите, че Земята е навсякъде другаде, но не и в Рая.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007

Превод: Ваня Тонева