Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

CENNET#2256 Ne kadar da yakınız Tanrıya

CENNET#2256 Ne kadar da yakınız Tanrıya

Kendinizi en yalnız hissettiğiniz anlarda bile yalnız değilsiniz. Asla yalnız değilsiniz çünkü herdaim sizinleyim Ben. Asla Benim görüşümün dışında değilsiniz, Benim işitişimin, erişimimin, yüreğimin, Benim dokunuşumun dışında değilsiniz çünkü Benimkinin içinde atmaktadır kalbiniz. Kalbinizin her bir titreyişi farkındalığım dahilindedir. Sizin farkınızdayım. Benim bilmediğim en ufak, en ufak bir hareketiniz dahi yoktur.

Her daim tetikteyim lakin bir Amir değilim Ben. Meftun olmuş bir Dostum daha ziyade. Size Mektuplar Yazan bir tanıdık gibiyim ancak unutmuştunuz nerede ve ne zaman tanıştığımızı. Unutmuştunuz adımı ve yakınlığımızı. O denli yakınız ki biribirimize, o denli samimi ki dostluğumuz varlığımı tamamen unutabilirsiniz lakin sizinkini asla unutmam Ben. En tepedesiniz zihnimde. Herdaim görüşüm dahilindesiniz.

Muazzamdır gücüm, kudretim lakin kendi oyununuza bırakırım sizi Yeryüzünde. Sapmanız gerekiyorsa yoldan saparsınız. Lakin sevdiklerim sadece düşüncenizdedir bu sapma hali çünkü kendi hayalleriniz ve kayıtsızlığınız haricinde hiçbir zaman, hiçbir koşulda uzağımda olamazsınız Benim, bir santim bile. Heryerde izlerim sizi. Kendi kendinize gitmeniz için hiçbir yere bırakamam sizi. Beraberinizde olmak dışındaki herşey imkansızdır Benim için. Böyledir yakınlığımız.

Böyledir sevgim. Kaçınamazsınız ondan. Kaçamazsınız. Yakalanmadan yapamazsınız. Ona sahip olmak zorundasınız. Sadece çok sık olarak başka şeyleri düşünürsünüz. Düşüncelerinizi çevirin Benden yana. . O vakit uyum içinde olacağız çünkü düşüncelerim hep sizden yanadır Benim.

Kainatın döngüsü ayarlanmıştır bir kez. Onun gözetlemem gerekmez. Sizsinzi gözlerimi üzerinde tuttuğum. Asla bakışlarımı ayırmadım sizden. Hayal edin sizi sarmalayan sevgimi ki böylelikle sizi çevreleyen, sizi koruyan, yükseklere kaldıran, üzerinizde ışıldayan sizi yakalayan bu sevgi hakkında küçük bir fikir edinebilesiniz. Kollarımda taşırım sizi. Ben ki tabi olmayanım asla bırakmadım sizi, düşmenize de asla izin vermeyeceğim.

Kendinizi dünyada rahatsız hissettiğiniz zaman Benim kollarımda rahatlarsınız. Bilirsiniz kimin kollarında olduğunuzu. Kimin sinesinde dinlendiğinizi bilirsiniz. Bilirsiniz Kimin gözlerinin üstünüzde olduğunu. İstediğiniz an bakabilirsiniz gözlerime. Evet gözlerimdir önünüzde danseden. Gözlerimdir sizi görünce mutlulukla dolan. Doludur gözlerim lakin asla gözyaşlarıyla değil; sadece ve sadece sevgiyle, sevgi ve ışığın en çoğu ile ve size olan muazzam sevgimle. Size olan sevgim bir ırmak gibi çağlar. Onu durduracak hiçbir şey yoktur.

Sevgimde eksik kalan tek şey ona yönelik farkındalığınız ve onu kabulunüz olabilir ancak. Size veriyorum onu, farkedemeyecek denli meşgul olmanız haricinde neden sizin olmasın ki o? Belki de bir koşuşturmacanın içindesiniz dünyada ve bakmayı unutuyorsunuz. Yıldızlara bakmayı ve Bana bakmayı unutuyorsunuz. Her nerede olursanız olun, günün hangi saati olursa olsun bir an için durun sevdiklerim ve yukarıya bakın. Başınızın üzerindeki taça Cennetten sizin için akıttığım sevgimi bir an için bakışlarınızla yakalayabilirseniz eğer görün onu. Üzerinizde ışıldamaktadır şimdi sevgim. Hiçbir şey için gözden kaçırmayın onu.

Çeviren: Engin Zeyno Vural