Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1880 In de Stilte van de Liefde, 28 december 2005

HEMEL #1880 In de Stilte van de Liefde, 28 december 2005

God zei:

Geliefde, jij bent Mijn hart op Aarde. Jouw hart is puur, alleen onkruid is erom heen gegroeid. Maak jouw hart zuiver van de wilde klimplanten die jouw prachtige hart omstrengeld en bedekt hebben. Alleen schoonheid behoort in jouw hart. Mijn hart is onbezoedeld. Alles wat jij moet doen is om simpelweg de overblijfselen te verwijderen die jouw hart steeds weer bedekte. In jouw hart is gesneden en gekerfd, en jij hebt het restant behouden, alsof het nodig was wanneer het, in feite, het meest onnodige ding van alles is. Het is niet nodig om iets anders dan liefde in jouw hart te koesteren. Het werkt averechts. Herstel jouw hart door het te ontbloten. Duw de braamstruiken weg, verwijder de splinters en doorns, en jij zult Mijn pure hart in jouw zien. Herstel jouw hart door het te ontbloten. Het bestaat in zijn natuurlijke staat. Alles wat jouw hart nodig heeft is hier. Niets is veranderd, alleen jij hebt het beperkt.

Jouw hart is niet een beperkte editie. Iedereen krijgt er een. Jij kreeg er een. Ik plaatste Mijn hart in die van jouw, en Ik zei, “Vermenigvuldig Mijn liefde.”

En nu, wanneer jouw hart het meeste nodig is, heb jij een fort erom heen gebouwd alsof jouw hart bewaard moest blijven met zijn grachten erom heen. Nee, geliefden, jullie hart is om onthult te worden. Het moet naar buiten komen en zijn rechtmatige plaats op Aarde innemen. Jouw hart was nooit bedoeld om verscholen te zijn.

Laat niemand in jouw hart knijpen. Het is Mijn hart in die van jou, en, daarom, is het machtig. Daarom, is jouw hart het prachtigste hart in de wereld. Ik gaf het aan jou. Ik gaf jouw Mijn hart, niet om te conserveren maar om het uit te geven. Wat voor nut heeft een gouden munt die in jouw zak blijft zitten? Wat voor nut is een hart die beperkt is? Jouw hart moet niet vertroeteld te worden. Het moet niet aan de kant gezet worden. Het moet uitgegeven worden. En de munt van jouw hart heet liefde.

Herinner, jouw hart heeft geen object nodig. Het heeft niet iets voor zich nodig om lief te hebben. Er zijn geen eerste vereisten nodig de liefde van jouw hart. Alles wat jij moet doen is om jouw hart vrij te maken. Jij hebt er blinddoeken om gedaan, en hebt het alleen door een kiertje laten kijken wanneer, ondertussen, jouw hart, jouw prachtige hart, is bedoeld om daar vandaan te komen, eerste rij vooraan, vooraan het toneel, niet om buigingen te maken maar om zichzelf levendig te geven aan allemaal.

Dit betekent niet dat jouw hart luid moet zijn. Helemaal niet. Jij hoeft niet de liefde van jouw hart als een basketbal te gooien. Jouw hart hoeft niet te stampen of te paraderen. Het hoeft niet een toeter te zijn. Laat jouw hart spreken in de stilte van liefde. Laat jouw hart stralen. Dat is alles. Laat het 360 graden stralen. Laat jouw hart een draaiende zon zijn die de wereld verlicht vanaf de cirkel van jouw borst.

Jouw hart is bedoeld om vol liefde te zijn, en niet verwijten. Jij verwijt jouw eigen hart wanneer jij het naar beneden houdt op zijn heupen, wachtend op een andere tijd om naar het speelveld te gaan. Maar zelfs van elke positie, zelfs van de verborgen schuilplaatsen van jouw hart, zal grote liefde komen.

Geliefden, laat de liefde in jullie harten groeien door het uit te geven alsof het, het enige hart in de wereld was. Het is alsof de wereld erop vertrouwd. En, natuurlijk, de wereld vertrouwt niet op jouw hart, want het is Mijn Ene Hart dat jij draagt namens Mij.