Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1855 Het Verstand Vergeet, 3 december 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1855 Het Verstand Vergeet, 3 december 2005

God zei

Hoe voelt het als je dicht bij Mij bent? Als je je soms ver weg van Mij voelt, dan moet je je soms ook dichterbij Mij voelen. Zoals nu, hoe Wij, jij en Ik, een gesprek kunnen voeren en ook dat We stil kunnen zijn.

Wat voel je als Mijn licht op je schijnt? Wat voel je als je je bewust bent dat je in Mijn licht loopt? Hoe voel je je als je Mijn Liefde voelt? Hoe voel je je wanneer je jouw liefde voor Mij voelt?

Wij hebben een speciale liefde, jij en Ik. Ik Ben jouw Vader en jouw welzijn is belangrijk voor Mij. Mijn natuur is jou te overladen met geluk en jou te zien lachen. Zul je vandaag voor Mij lachen?

Ik hou natuurlijk van je of je nu lacht of huilt, Ik kijk voorbij het lachen en de tranen. Hoe gelijk opgaand zijn je lach en je traan. Soms zijn ze niet te onderscheiden. Maar het is natuurlijk jouw licht wat opgaat in het Mijne en wat Mijn aandacht trekt. Ons gouden licht veegt jouw tranen af. De warmte van Onze harten droogt ze. Liefde spoelt ze helemaal.

Het is het lichaam wat huilt, geliefden. Jouw verstand heeft het lichaam verteld dat er een reden is om te huilen. Jouw verstand had niet het vermogen om het anders te zeggen, jouw arme, misleide verstand. Jullie verstand denkt dat er toevallige voorvallen plaatsvinden voor geluk, maar dat geluk is alleen maar soms en niet altijd. Jouw verstand kan het maar niet in z'n kop krijgen dat Liefde altijd is en dat Liefde onafscheidelijk van geluk is.

Het verstand wat gelooft in beide/of alleen maar gelooft in kleine beetjes geluk omdat het zichzelf voor de gek houd in het geloven dat wat er ook mag bestaan, het tegenovergestelde ook bestaat. Het verstand is hiervan overtuigd en het heeft jou overtuigd, deze bewoner van een lichaam op Aarde. Het verstand vergeet dat het jou dient te gehoorzamen, dat het jou bijstand moet verlenen in plaats van jou op een dwaalspoor brengen. Logica kan je alleen maar een beetje ver brengen. Het brengt je niet ver genoeg. Het heeft je niet naar grazige weiden gebracht.

Het verstand is erg goed voor sommige dingen maar niet voor andere. Het hart, wat gebagataliseerd is, overstijgt vér het verstand. Het hart omvat, terwijl het verstand uitsluit. Het verstand weet niet hoe Eenheid te accepteren, terwijl het hart Eenheid wéét. En toch luistert het verstand naar meer dan het hart en het is het hart wat Waarheid spreekt. Het gelukkige hart spreekt Waarheid, het hart wat tot nu toe niet overtuigd is van het overtuigende verstand.

Ik spreek tegen jouw hart, jij begrijpt dat. Vergeleken met jouw hart is jouw verstand een kleinigheid. En toch probeer Ik je verstand te troosten. Het heeft veel troost nodig. Het is zovaak in zoveel richtingen van start gegaan, om niet vergelijkbare verschillen op te lossen. En als het verstand dingen met elkaar in overeenstemming brengt, bergt het de gemeenschappelijke kenmerken op, zoals een paar sokken in een la, interessant, goed, maar nu verder niet meer belangrijk. Het verstand lijkt meer interesse te hebben in dat, wat niet lijkt overeen te komen.

Toch is dit aan het veranderen, geliefden. Jullie verstand begint jullie hart te volgen. Het verstand gaat zich meer in Eenheid interesseren. Het wordt een voorganger die huwlijken ten uitvoer brengt. Het wordt minder als een Sherlock Holmes met zijn vergrootglas. Het verstand wordt meer als een onpartijdig fototoestel. Het neemt meer foto's die Liefde laten zien en dat is geen verrassing. Liefde heeft de hoofdrol en het verstand zal dit weten en zal als gevolg hiervan buigen.

Copyright@ 2005 Heavenletters™
Vertaling Gert Overweg

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria