Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1856 Jouw Eenvoudige Hart, 4 december 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*
* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1856 Jouw Eenvoudige Hart, 4 december 2005

God zei:

Geliefden, waarheen gaat Gij vandaag? Waar dwaalt jouw gedachten naartoe? Welke stoffige weg? Welke richting wil jouw witte ros van jouw hart nemen? Naar wat verlangt je hart vandaag?

Wil houw hart the blauwe lucht rijden naar de Zon, stopt onderweg in de hemel en blijft waneer het hier komt?

Waar zou jouw hart naar toe willen reizen vandaag? Waar zou het jou graag mee naar toe willen nemen?

Misschien zou het in de velden van de Aarde willen grazen, langzaam grazend, blijft waar het is, eet het groene gras en kijkt nu en dan op naar de blauwe lucht. Misschien is jouw hart nu tevreden. Misschien heeft het zichzelf op Aarde ontdekt en heeft het er naar zijn zin. Misschien houdt het van zijn leven op Aarde, of het nu in de weide is, kraal, of voorbij wat het oog kan zien.

Ja, hoe gaat het met jullie, geliefden, verzoend met tevredenheid en toch nog steeds hevig verlangend naar de giften van een Grotere Horizon? Natuurlijk, jij neemt de blijheid die jouw hart vindt in het veld waar het graast. Jij laat jouw hart wat het vind op Aarde verteren. Jouw eenvoudige hart zal jou naar nieuwe hoogtes verheffen, overstromend naar nieuwe hoogtes, naar nieuwe rollende hoogtes, de een na de ander, jouw hart jaagt zichzelf, alsof het met zichzelf aan het spelen is, zelf stuitert, zichzelf oplaadt, over zichzelf heen springt, zichzelf ontluikend tot het bloeit als de zon in de lucht, straal na straal die spelend met zichzelf wat het ook verlicht, lachend, alsof het zijn eigen stralen ontdekte, en voorbij bewegend over de overlappende stralen, zichzelf beschijnend op nieuw territorium, nieuw territorium zelfs als het er overheen heeft gepasseerd, nieuw omdat de stralen zichzelf iedere dag voorbij reikend, zachtjes rakend, wetend dat iedere plek in het hart van de zon van zichzelf schommelt met de blijdschap van een gele zon zijn die schijnt op iedereen.

Juist zo is jouw hart, als een rijzende zon, rijzend en rijzend om een glimp van zichzelf te vangen, de vrolijkheid van God.

Ergens groeien bloemen in jou. Ergens bloeien harten waar het ook is dat zij zichzelf vinden. Jouw bezaaide hart kan een bonenstaak beklimmen recht naar boven naar de Hemel. Is dat niet, in feite, wat Wij doen? Zijn Wij niet een rank aan het beklimmen helemaal naar de Hemel die geworteld is op Aarde?

Zeker het leven is niet wat het lijkt. En waar het voor is, deze tocht op Aarde, heb jij jezelf gevraagd. Jij hebt gevraagd of jij hier bent voor een betere baan, om rijkdom te vergaren, om jezelf voorbij te gaan, om gedeeltelijk lief te hebben, om maar door te gaan, of juis om er doorheen te gaan, en jouw antwoord is dat er meer is.

Soms lijkt het dat anderen gelukkiger te zijn dan jij bent. Soms lijkt het dat anderen meer betekenis begrijpen dat jij dat doet, of om meer bevredigd te zijn met minder dan jij bent, en toch weet jij niet wat jou zal bevredigen, wat jouw hart zal voeden zodat het niet zo hongerig en verwilderd is, zodat het niet voelt alsof het ergens tussen hemel en aarde blijft zitten, niet wetend welke richting het wilt gaan, zijn voeten stampend als een paard, briesend, galopperend willend, maar gewoon niet wetend waar naar toe.

Laat de teugels gaan, geliefde, en neem de kans zodat jouw hart zal opstijgen, en het zal in een oostelijke richting opstijgen, het zal groene weides vinden en jou daar naar toe nemen. Jouw hart zal niet altijd blijven zwerven. Het zal zijn bestemming vinden. Jouw hart zal jou goed dragen. Het is een witte strijdros, en het springt nu en neemt jou mee. Ik zie jou nu naderen.

Vertaling: Emmy Bouwman

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen
Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!
See Heaven E-books!
Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum : Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.
Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,
Klik dan: unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria