Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1850 Als een Bruid en Bruidegom, 28 november 2005

Hemelse brieven™, brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God * Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde * God brengt ons altijd dichter bij Hem.

HEMEL #1850 Als een Bruid en Bruidegom, 28 november 2005

God zei

De bediende serveert en degene die wordt bedient, bedient ook, zoals Ik jou bedien.

De manager van de bank bedient de kasbediende.

De kinderen op school bedienen de leraar.

Wie bedient het meest? Ik bedien jou en jij bedient Mij.

Dit is geen ruil, want Ik geef aan allen. Ik hou het niet bij, hoeveel jij geeft. Jij bent het die weegt en je waarde overdenkt en accepteert niet alles wat Ik jou geef. Ik werk hard voor jouw acceptatie.

Natuurlijk, Ik werk helemaal niet hard. Het betekende niets voor Mij om het universum met mijn gedachte te scheppen. Zeven dagen? Waarom, dat zou op een minuut lijken. Het is het gemakkelijkste van de wereld voor Mij om jou lief te hebben. Groter dan alles is Mijn liefde voor jou en jij bent groter dan jij toestaat.

Jij strooit rijst op je altaar voor Mij. Van wie heb je de rijst, die je aan Mij geeft? Ik heb aan alles gedacht. Ik heb alles voor jou voorbereid. En jij bedient Mij met dat wat Ik jou heb gegeven. Je kunt Mij niet snel genoeg geven wat Ik jou heb gegeven. Ik vraag jou alleen om Mij toe te staan jou te bedienen.

Wie heeft het hier voor het zeggen? Ik gaf jou je vrije wil, opdat jij bepaalt wat je met de giften van het universum doet. Ik kan niet tegenstemmen. Ik kan jouw hart niet forceren om zich op te offeren. Ik kan jou niet onderwerpen. Ik blijf naast jou als een goede lakei, tot je dienst, als je Mij nodig hebt, op jouw gebieden. Ik ben snel om elke wens van jou te ondervangen. Een wenk in Mijn richting is genoeg.

En op die manier bedien je Mij, door Mij toe te staan jou te bedienen. Hoe eenvoudig is jouw ruil. Ik geef alles en jij geeft als het jou uitkomt op een juist moment in Aardse tijd. Ik zie alles, overal. Ik kijk in het diepste van jouw hart en Ik zie Mijzelf daar opletten, wachtend op een signaal van jou. Jouw zicht is niet helemaal zo goed als de Mijne, dat is alles.

Als je verder keek, als je zicht verfijnder was, kon je ook in Mijn hart kijken en je zou weten dat je je daar (in Mijn hart) met Mij had verenigd. Je zou weten dat je gezeten was in het centrum van Mijn hart, onwetend van waar je was, denkend dat je ergens anders was, denkend dat je een eigen hart had, eerder dan die Ene die Wij delen, eerder dan die Ene die de wereld laat glinsteren, eerder dan die Ene die jou verheft en de dwalende wereld, als een ballon die omhoog stijgt en zichzelf redt van een nieuwe hoogte.

O Geliefden, hoe groot het universum en hoe klein de wereld waarin jij het moeilijk hebt om je te vestigen. Kom, sta op uit je stoel en maak een reis met mij. Laten We het firmament naar de maan bereizen, neem een bad in zijn getuige en reis dan door naar de zon waar We ons verwarmen in gele dekens en spring dan van ster naar ster voor de grap. Laten We stuiteren op de sterren. Laten We springen. Laten We ook Stuiteren op de Aarde omdat de Aarde een Ster is. Het is een glanzende ster, een kruis van licht in Mijn oog. Bekijk de Aarde nu door Mijn ogen, Mijn hart.
Kijk, het is als een zon, alle gouden licht wervelend. Zie je ogen transformeren. En zoals jouw ogen zien, zo is de wereld. Er is geen verschil tussen jou en de Aarde.

Besef je nu hoe We een Eenheid vormen, niet een onpeilbare, maar Een peilbare, een peilbaar ritme van Liefde vult alles met het Licht dat We zijn, genietend van het bedienen van Elkaar op een manier zoals een bruid en bruidegom elkaar voeren met de bruidstaart.

Copyright@ 2005 Heavenletters™
Vertaling Gert Overweg

Heavenletters™ -- Helpt Menselijke Wezens om Dichter bij God en Hun Eigen Hart te Komen

Gloria Wendroff, Opzichter
The Godwriting™ Internationale Genootschap van Hemelse Ministeries
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Bezoek www.heavenletters.org
Subscribe to Heavenletters by the hat!

See Heaven E-books!

Koop Hemels Brieven, Liefdes Brieven van God, Winnaar van Chelson 2004 Inspiratie Boeken Prijs op Amazon
Join NEW Heavenletters Community Forum Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters naar jouw vrienden door deze email door te sturen.
Your donations and support help spread the Light of Heaven.

Hoewel Hemelse Brieven auteursrechtelijk zijn beschermt, wordt u uitgenodigd om ze te delen, naar vrienden te sturen, bij uw nieuwsbrief te voegen, bumperstikkers te maken, gebruiken als handtekening, in de lucht schrijven - wat u ook wilt en vermeld alstublieft de bron! www.heavenletters.org. En, vanzelfsprekend, reken er geen geld voor!

We zouden graag zien dat nieuwe lezers naar Hemelse Brieven komen via jou.

We zouden erkentelijk zijn om Hemels Brieven aan je te blijven sturen.

Als je wilt stoppen met het ontvangen van Hemels Brieven,

Klik dan unsubscribe en kom snel terug. Zegeningen en Liefde, Gloria