Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1822 De Grote Vrede, 31 oktober 2005

HEMEL #1822 De Grote Vrede, 31 oktober 2005

God zei:

Maak je gedachten leeg en maak je leven leeg. Heb je niet al heel je leven vol volgestopt? Heb je niet al je hele leven opgevuld om jezelf er van af te leiden?

Maak nu jouw leven liever een sereen meer dan snelle stroomversnellingen.

Creëer ruimte in jouw leven. Gebruik je ellebogen om ruimte te maken.

Laat vrede al seen ster zijn op de top van de Kerstboom. Laat vrede zijn waar jouw ogen gaan.

Laat vrede als een groene weide zijn. Spreidt een denken en hou daar een picknick. Laat vrede het gras zijn en jij rust er op.

Laat vrede heersen in jouw hart.

Wees jij een toverstaf van vrede.

wanneer jij ruimte in jouw leven toelaat, zal her geen haast zijn. Er zal geen rennen zijn. Er zal gelopen worden. Er zal een vastigheid zijn in het leven.

Jouw angst voor het uitblijven van opwinding zou vervelend zijn. Jij ziet het verkeerd. Vrede is opwindend. Vrede zal onverwachte schatten in beweging brengen in jou.

De schatten zullen als sterren zijn die naar buiten komen. De hele wereld zal uit hun schuilplaats komen wanneer vrede komt.

Vrede zal niet versierd worden, maar het zal helder schijnen. Het zal als de natuur met al zijn kroonsieraden op.

Kijk naar de natuur in zijn volle glorie, en jij zult weten hoe vrede voelt.

Vrede is niet een dutje. Het is de personificatie van het leven op Aarde. Probeer het.

Leef vandaag alsof er overal vrede was. Haal eens diep adem, en heb het vertrouwen dat vrede brengt. Opeens, de wereld zal in Technicolor zijn. Deuren en ramen zullen openen. Het leven zal een Koninklijk bal zijn, en het leven zal gedanst worden. Er zal lichtheid zijn aan de voet en lichtheid van geest. Iedereen zal met de Koning en Koningin dansen. Iedereen zal Koning en Koningin zijn. Ik zou niet een Koninkrijk hebben waar Ik koning ben, en dat niemand anders is. Ik zal Eenheid hebben,
dus dans ik altijd met Mijzelf, en dat ben jij. Jij bent Mijzelf dansend hier op Aarde. In vrede, zal jij de aanwezigheid hebben van het verstand om te begrijpen Wie jij bent en met Wie, om zo te zeggen,
jij aan het dansen bent.

Het leven zal als een waterval worden glinsterend in het zonlicht.
Alles dat jij aanraakt zal in een gouden licht veranderen. Alles zal een gouden licht zijn. Niets anders zal bekend zijn. De wereld zal een gouden licht op gouden licht zijn, overal gouden licht.

Liefde zal zal niet genoteerd worden want alles zal liefde zijn. Liefde brengt vrede, en vrede is gemaakt van liefde. Het kan niet van iets anders gemaakt zijn. Vrede is het laten vallen van alles dat niet als liefde geteld kan worden. Alles dat verkeerd is zal weggaan, en de gezegende Waarheid zal overblijven, en Waarheid en liefde zullen gevierd worden in de straten. Liefde zal een viering van zichzelf worden. Iedere dag een feestdag. Iedere dag een Heilige dag van liefde. Liefde zal geen onderbreking kennen.

Liefde zal een parade van liefde worden. Glanzende stokken zullen in toverstokken van liefde veranderen. Trommels zullen roffelen in de echo van jouw hartslag. Voeten zullen hoog stappen.
Er zal gezongen worden in de straten. De wereld zal vol met geluid zijn van liefde.
In plaats van toespraken, zal er liefde zijn.

Waar er vrede is, zal er geen ronddwalen zijn. Er zullen geen weduwen en wezen zijn. Alles zal in harmonie zijn. Er zullen geen afscheidingen bekend zijn.
Eenheid zal bekend zijn. Iedereen zal moeder en vader zijn, en iedereen zal kind zijn. Niemand zal in een hoek zijn. Angst zal niet bestaan. Wat een verandering zal dat maken in de opleving van het leven.

Maak leeg, het leven zal beginnen, en blijdschap zal bekend zijn. Grotere vrede is het zelfde als grote blijdschap.