Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1823 Wat zou een man zijn als hij niet droomde? 1 nov

HEMEL #1823 Wat zou een man zijn als hij niet droomde? 1 november 2005

God zei:

Alles dat jij wenst is in de palm van jouw hand. Waar verlangens bestaan is waar ze worden vervuld.
Als er een verzoek komt van Panama, de reactie gaat naar Panama.

Jouw verlangens zijn boemerangen. Als een verlangen is verzonden, zal het terugkeren naar waar het verzonden was. Soms is jouw gedachte aan een verlangen de vervulling. De gedachte was genoeg. Het vulde jouw hart. Het verlangen zelf is het antwoord op jouw verlangen. Dus sommige verlangens zijn vervuld voordat ze verzonden zijn. Begrijp je dat?

Het verlangen is in de palm van jouw hart net als een paardebloempluis, en jou blaast ertegen. Paardebloemen zullen groeien, en het verlangen is vervuld. In het moment van het begin, is het volbracht. Het zal zichzelf manifesteren op zijn eigen tijd en eigen manier. Jouw verlangens hebben een eigen leven.

Dan zijn er verlangens wiens vervulling meteen in jouw hand floepen. Zulke verlangens zijn niet meer vervuld dan anderen. Het is dat zij precies op het juiste moment er zijn. Instant verlangens zijn niet meer dan verlangens die jij moet bakken. Sommige verlangens moeten bovenop het fornuis bakken of sudderen. Net als puddingen, de pudding die van ieder natuurlijk element is opgebouwd, kookt op het fornuis, heeft zijn tijd nodig en nis niet instant en vaak erg lekker.

Maak jij je zorgen en ongerust over jouw verlangens? Dit is niet nodig. Verzend ze gewoon. Zij zijn geen PTT pakketjes die jij gaat achterhalen. Zij zijn onzichtbare verstuurde boodschappen. Zij zijn onzichtbaar voor het blote oog tot zjij zich manifesteren dit jaar of het volgende, in jouw land of een ander. Jouw verlangens zijn vervuld waar en wanneer zij aankomen. Daarom, zijn jouw verlangens vervuld op dezelfde minuut als jij ze hebt. De overeenkomst is beklonken. Jij hoeft alleen op de brief van bevestiging te wachten dat het aankomt met de post, of misschien zal je het in de krant lezen.

Oh, verlangens, verlangens, verlangens! Ze zijn mooie vlinders die jij moet laten vliegen. Een vlinder gevangen in de palm van je hand is niet een vliegende vlinder.
Vlinders moeten vliegen. Zij kunnen niet gevangen worden en vliegen op hetzelfde moment. Laat jouw verlangens gaan. Laat ze hun eigen weg vinden.

Verlangens zijn mooie dingen. Zij zijn geen slechte dingen. Voel je niet slecht dat jij meer verlangt. Er zal een dag komen dat jij weet dat jij alles hebt, en misschien zal je dan stoppen met verlangen. In plaats daarvan zul jij jouw verlangens opdrinken. Net als een ober, de wereld zal ze aan jou serveren.

Maar, werkelijk, het verlangen is in het verlangen en niet in de vervulling.

Wees blij dat jij degene bent die verlangt.

Verlangens zijn dromen. Wat zou een man zijn als hij niet droomde? Dan zou hij alleen op Aarde zijn en alleen aan de oppervlakte schrapen net als een kip met de aarde doet.

Jij bent een Menselijk Wezen, en dat betekent dat jij een Wezen van Verbeeldingskracht. Het betekent dat jij gedachten creëert en afbeeldingen van gedachten. Misschien zijn jouw verlangens simpele visies van wat al onderweg is naar jou. Misschien ben jij een zieneres. Misschien ben jij een profeet.
Misschien ben jij een kenner. Misschien ben jij een ontvanger.

Geen twijfel aan, jij bent deze allemaal.

Jij bent de vervulling van jouw eigen droom! Jij bent de droom zelf.
En jij bent de vervuller ervan. Misschien gebeurt er niets. Misschien is alles al gebeurd. De zon schijnt voor het jou bereikt. Sterren schijnen voor jij hun sterrenlicht ziet. Is wat jij nog niet gezien hebt minder echt dan wat jij elke dag ziet?

Weet dat met gedachte, alles is vervuld. De gedachte zelf is een grote vervulling. Al jouw dromen zullen geheel ontwikkeld voor jou staan. Wees er zeker van dat je droomt, en om de Vastigheid te dromen die Ik presenteer voor jou.