Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #2057 Een lied van God - 23 Juni, 2006

HEMEL #2057 Een lied van God - 23 Juni, 2006

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *

God brengt ons altijd dichter en dichter bij Hem.

De aarde schittert. Er is altijd een proces van schittering aan de gang. Als golven van de oceaan, zijn er kammen op Aarde. Een bloem ontspruit, groeit, bloeit, en buigt dan terug van waar het kwam. De vogel zingt een lied van God, en er is de stilte tussenin. Groen wordt groener. Het fruit barst aan de boom, en het leven wordt aangekondigd. De lente wordt de zomer, en dan is er een golf van herfst en dan de winter. De winter bedekt de ongeboren bloemen tot zij opnieuw voor bloei in de lente klaar zijn.

Hoe vertrouwelijk elk seizoen is, en hoe elk het heelal aandrijft. Het is een cyclus van liefde, geliefden, golven van de oceaan, de kammen en de troggen, elk de andere ondersteunend. Er is geen verschil tussen dag en nacht behalve de kant van de Aarde waar jij op bent. Alle veranderingen, alle beweging, zijn slechts de volheid van de oceaan, die er zelf van geniet. De oceaan barst in golven uit, en, geliefden, jij bent ook een golf van de oceaan.

Je zou evengoed bokkensprongen van vreugde kunnen maken. Je zou eveneens een golf zijn, die grote hoogten bereikt, want Ik creëerde voor jou een golf van liefde. Hoe ver reikt de energie van de oceaan niet! Het reikt zo ver als liefde. De liefde wordt op Aarde door jou bezocht, onmogelijk om te tegen liefde te verzetten, en jij bent de aansteker ervan. De liefde zal je nu doen glimlachen. Je bent zonlicht dat op Aarde ronddobbert, zonlicht van harten, ontsteker van liefde. Je vonkt liefde. Dit is jouw betekenis. Je hebt er geen andere.

Als je naar de bedoeling van je leven gezocht hebt, heb je het nu gevonden. Nu weet je wat het is. En nu kan je verder. Je zoektocht is voorbij. Nu strooi je bloemblaadjes van liefde vanuit je hart, oneindige blaadjes van een oneindig hart. Het bestaat niet dat liefde uitgeput raakt. Er is alleen geven van liefde. Dat is de sleutel. Dat is het geheim van het leven op aarde. Je hoeft niks anders te doen. Er is niks anders dat je kan doen. Er is niks anders voor jou om te doen. Er kan niks anders gedaan worden. De vlam van de liefde kan niet gedoofd worden. De wereld heft het geprobeerd, maar is er niet in geslaagd.

De planeet, waar je je momenteel bevindt, is bedoeld als een school van liefde, en je moet dus een leven van liefde leiden. Je kan er niet aan ontsnappen. Je kunt je er ook niet aan onttrekken. Je hebt liefde om te geven, en je moet het geven. De matrijs is gegoten.

Je hart is zo groot als dat van de aarde, en je hart is vruchtbare grond, om de liefde in te laten groeien. Plant vandaag meer liefde in je hart. Visualiseer het, geliefden. Zoals je in je tuin werkt, werk ook zo in je hart. Plant berichten in je hart, alsof het rozen, of columbines waren. Plant ze, en ze zullen bloeien, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Heb hier lief, heb daar lief, heb overal lief.

Aan liefde komt geen einde. Er is ook geen einde aan jouw geven. Je kan de liefde niet inhalen. Want voor elke geplukte bloesem, groeien er weer twee terug. Jij bent een verlenging van Mijn liefde. Ik zal het zeggen. Jij bent een staf van Mijn liefde, en ik wuif je overall. Liefde valt als sterren van mijn staf, en de sterren staan weer op, alleen, om terug te springen.

Wat zou er anders de mening van leven zijn, dan de liefde? Kan je op iets anders komen? Naast liefde, hoe somber ziet alles er dan niet uit. Geld, roem, macht – wat zijn ze zonder liefde waard. Op zijn best zijn ze weke vervangingen voor liefde. Ze kunnen maar zover gaan, en ze zijn ook tijdelijk, terwijl de liefde,n zelfs een heel klein beetje ervan, meer waard is dan zelfs het duurste kasteel. Je weet dat dit de waarheid is.

Wel nu, sta op, en ga aan de slag met het geven van liefde voor al wat je waard bent.

Vertaald door Leen Joseph,
Moge je liefde elke dag vloeien.

Copyright © 1999-2006 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org
Schrijf je in op Heavenletters , het is heel eenvoudig!
Download het gratis e-book: “10 Magnificent Heavenletters” (Engelstalig)
Koop “Heavenletters, Love Letters from God”, Winnaar van Chelson 2004 Inspiration Book Award bij Amazon
Neem deel aan NEW Heavenletters Community Forum : Een ontmoetingsplaats voor Bewuste Mensen
Email Heavenletters aan je vrienden door deze mail aan hen door te sturen.
Je schenkingen en steun helpen het Licht van de Hemel te verspreiden.
Alhoewel Heavenletters is gecopyright, kan je ze vrij aan vrienden doorsturen, deel ze met je vrienden, voeg ze toe aan jouw eigen nieuwsbrief, gebruik ze als een handtekening, maak bumper stickers, skywrite ermee – wat je ook maar wil, en ajb plaats er de bronvermelding bij! www.heavenletters.org . En, natuurlijk, vraag hier geen geld voor!
We houden ervan om nieuwe lezer via jou naar Heavenletters te brengen.
Update of verander je inschrijving door hier te klikken.
Jouw gebruikersnaam is:……………….
Jouw paswoord is:……………..
Voel je de Liefde? Deel deze Liefde Nu. Zend deze brief naar iemand.
We zouden vereerd zijn, als we de Heavenletters naar je zouden kunnen blijven doorsturen. Mocht je toch liever geen Heavenletters meer ontvangen, klik hier om je uit te schrijven ajb en kom gauw weer terug.
Zegeningen en liefde, Gloria