Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1898 Vang Je Dromen, 15 januari 2006

HEMEL #1898 Vang Je Dromen, 15 januari 2006

Geloof is niets, geliefden. Hoeveel telt geloof in deze menselijke wereld? Wat maakt het uit voor de vorm van de Aarde of jullie nu geloven dat het rond is of plat? Hoeveel denken jullie dat je geloof telt? En wat beïnvloeden zij? Of jullie nu geloven in wonderen of niet, wat heeft jullie geloof te doen met het bestaan van wonderen? Geloof niet in wonderen, en, ongeacht, wonderen zijn gewoon hetzelfde.

Denkt iemand echt dat jullie geloof in Mij of jullie ongeloof in Mij, Mijn bestaan beïnvloedt? Geloof of ongeloof overtuigen of ontraden jullie. Anders, hebben zij geen invloed.

Natuurlijk, jullie geloof over jullie zelf beïnvloedt jullie. Jullie geloof over jullie plek in de wereld beïnvloedt jullie. Zij weerspiegelen jullie ook.
Don Quichotte dacht dat hij een ridder was, en dat was hij ook. Als hij gedacht had dat hij een schurk was, zou hij ook een groot succes als schurk zijn.

Wat denken jullie at je bent? Als jullie denken dat jullie bestemd zijn om een miserabel figuur te zijn, verhogen jullie die kansen.

Het is dat jullie in iets willen geloven. Denk niet dat jullie geen keus hebben waar jullie in kunnen geloven. Wanneer jullie naar de racebaan gaan, kunnen jullie de paarden uitkiezen waar jullie op kunnen wedden. In termen van jullie leven, waar wedden jullie op? Zet nu in.

Wed op een goede gezondheid. Wed op een lang gelukkig leven. Wed op blijde tijden. Wed op alles wat jullie verlangen. Waar hebben jullie op gewed? Wat is het punt om geld op het noodlot zetten of je moet willen dat het wint?

Hoeveel hebben jullie gewed op ontmoediging, ontevredenheid, wanhoop, en teleurstelling? Verander jullie wedstrategie nu. Wed op jezelf. Wed op jullie bekwaamheid. Wed op jullie visie. Wanneer jullie willen dat je boot naar een zekere richting vaart, leun dan op die kant.

Jullie overtuigen of ontraden jezelf van jullie dromen. Houd ze daarvoor in de plaats stevig vast. Vang jullie dromen zoals jullie een hefboom zouden doen, en trek.

Zet jullie plaatsen hoog. Breidt jullie visie uit. Open het veld van alle mogelijkheden. Ren met jullie verlangens. Speel ze uit. De kansen zijn dat jullie geen berg zullen beklimmen of jullie moeten er voor kiezen. De kansen zijn, wanneer jullie er voor kiezen, jullie het zullen beklimmen. DE kansen zijn, als jullie denken dat jullie het niet kunnen, jullie niet zullen starten. Als jullie denken dat iets te moeilijk is, jullie je er voor afsluiten. Jullie zetten het van je af. Jullie ontnemen jezelf de kans. Jullie zullen niet eens aan de race beginnen. Het is beter om de kansen in jullie voordeel te maken.
Wat is het dat jullie niet kunnen doen? Gebruik verlangen en doorzettingsvermogen om te werken voor jou. Hoe wonderlijk om in het gezelschap te zijn van verlangen en doorzettingsvermogen. Dat is veel beter dan in het gezelschap zijn van minachting en verslagenheid. Snij jullie zelf los van niets. Creëer mogelijkheden, en jullie weten het wanneer jullie het zien.

Als jullie de kaarten aan het delen zijn, deel ze. Geef jezelf een aas. Blijf er naar kijken tot het verschijnt.

Zolang je het leven hebt, kunnen jullie het net zo goed gebruiken.

Waarom zouden jullie een vliegtuig hebben tenzij jullie er in gingen vliegen?

Waarom zouden jullie moed hebben tenzij jullie het gingen gebruiken?

Waar zijn spieren anders voor dan om te gebruiken?

Waar is geld anders voor dan voor een beloning?

Waar is het leven anders voor dan om te leven?

Waar is geloof anders voor dan om te geloven?

Geloof in goedheid, en haal het tevoorschijn.

Geloof in jullie hart, en volg het.

Of de aarde rond of plat is, dans erop.

Vertaald door Emmy Bouwman