Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1895 Jij Bent Alleen Liefde, 12 januari 2006

HEMEL #1895 Jij Bent Alleen Liefde, 12 januari 2006

Het is echt waar dat wat jullie voortbrengen komt vanzelf terug naar jullie. Weet dat al het goede dat jullie doen terug gegeven wordt. Het is terug gegeven op het moment van het geven, en het komt steeds weer terug. Het goede dat jullie geven is ver verspreid.

Beschouw het goede dat jullie geven als een kudde olifanten die aan jullie toebehoren. Zij hebben de kraal luidruchtig verlaten, en zij vinden hun weg terug. Zij komen misschien allemaal tegelijk naar jullie denderend terug, of zij komen langzaam een voor een terug. Alle mooie olifanten zullen uiteindelijk naar jullie terugkomen. Alle liefde die jullie geven zal jullie bestormen.

Twijfel hier geen moment over. Ik weet dat jullie twijfelen. Jullie voelen dat jullie zo veel liefde hebben weggegeven, en het kwam nooit terug, of, als het wel zo was, bleef het maar voor eventjes.

Jullie hoeven niet deze mooie olifanten naar jullie terug te slepen. Jullie hoeven ze niet te roepen of ze uit te zoeken. Zij zullen uit zichzelf terugkomen. Geef meer en meer liefde, en dan zal jullie liefde als broodkruimels worden die jullie geliefde olifanten volgen. Gooi meer kruimels. Gooi het hele brood.

Geliefden, het is genoeg om het brood op de wateren te gooien. Het is niet nodig om aan de kant te wachten tot het brood terug komt. Het is niet nodig om naar het tij te kijken om te weten dat het terug komt. Het is niet nodig om naar de zon te kijken om te weten dat het opkomt. Er is niets nodig, geliefden, behalve deze geweldige verfijnde ensemble dat liefde wordt genoemd. Houdt de fluit van de liefde aan jullie lippen, en de stemmen van engelen zullen jullie begeleiden.

Een engel zingt en danst op elke noot van jullie fluit van liefde. Hoeveel engelen dansen aan jullie voeten? Wat zijn engelen dan Mijn gedachten van liefde die jullie liefde beantwoorden, ermee dansend en dansend.

Oh geliefden, er is een golf van liefde in aantocht. Het zal jullie omver werpen. Jullie zullen het niet tegen kunnen houden. Er is een bonte fluitspeler in aantocht. Jullie hebben geen keus dan te antwoorden en hem te volgen. Wie zou niet uit zijn stoel willen komen en liefde volgen? Wie zou zijn voeten stil kunnen houden wanneer het lied van de liefde wordt gespeeld? En het lied van de liefde zal spelen, en jullie zullen het niet meer uit jullie hoofd kunnen krijgen. Jullie zullen vruchtbaar zijn in de liefde. Jullie zullen een orkest van liefde zijn. Jullie zullen op de trommels slaan, en jullie zullen met de cimbalen slaan. Jullie zullen liefde tapdansen, en jullie zullen het walsen, en jullie zullen weten dat jullie een liefdes salto maken over de hoogtes van het leven.

Jullie zullen een gevolg van liefde zijn. Wanneer de straten met liefde gevuld zijn, zullen jullie liefde geven net zo natuurlijk als jullie ademen. Jullie zullen in een kracht van liefde gevangen worden die zo krachtig is dat jullie liefde diep in en uit zullen ademen. Jullie zullen ongedwongen liefde uitstrooien. Liefde geven zal zo natuurlijk en overvloeiend zijn dat jullie er in zullen zwemmen. Het hele universum zal een oceaan van liefde worden, en allen zullen op zee zijn, en allen zullen in vreugde van de wateren van liefde zijn.

Jullie zullen in de armen van de liefde opgeveegd worden. Jullie zullen hoog opgegooid worden. Jullie zullen in de greep van de liefde worden gevangen waarvan jullie geen ander zullen kennen. Jullie zullen zien dat liefde geen verschil maakt. Jullie zullen opgeslokt worden door liefde, en jullie zullen weten dat jullie ook de slikker ervan zijn, en jullie zullen jezelf kennen, en jullie zullen alleen liefde kennen, en jullie zullen liefde kennen zo alleen jullie zijn.

Vertaald door Emmy Bouwman