Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # . 2340 De Lichtshow van het Universum 22 April, 2007

HEMEL # . 2340 De Lichtshow van het Universum 22 April, 2007

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *

God brengt ons altijd dichter bij Hem.

God zegt

Waar zal je geest je vandaag naartoe nemen?welke fantasie zou je willen uitspelen? Welke soort film zou je willen zien? In welk toneelstuk wil je de ster zijn?

Jij bent niet enkel het publiek. Je bent het toneelstuk op de scène zelf, en jij speelt alle delen. Er is niet één scène die niet aan je voorbij gaat. Het is niet enkel dat het leven je achtervolgt. Je loopt het achterna.je loopt om je bestemming te ontmoeten. Je kan er niet aan ontkomen. Je hebt jezelf gesnapt. Zelfs al loop je voorop, je bent nog steeds in de greep van je eigen ontwerp.

Voor jou voelt het leven vaak ongelooflijk aan? Geliefden, het leven op Aarde is ongelooflijk, en toch geloof je erin. Je neemt aan dat het wereldse leven alle sis, alsof er niks anders naast dit wilde scenario op het centrum van de scène aanwezig is. Enerzijds is, al wat zich nu afspeelt, alles wat er is. In een andere zin, wat zich nu afspeelt is helemaal niks, enkel een dia show, om de uren van deze illusionistische tijd te verdrijven.

Een spot licht je op. Deze spot is jouw aandacht. Het volgt je, en het leidt je. Het licht van jouw aandacht gaat waar jij gaat, en je volgt het spotlicht ook. Er is een verbintenis tussen jullie beiden.

Er is ook een zeker Zon, die schijnt. Je absorbeert zijn licht, en je kan het meer geloofwaardigheid geven. Er is een Poolster in de avondlijke hemel, die je recht houdt.

De zon overdag en de sterren en maan tijdens de nacht zijn je afvoersterren. De liefde die van mij uit komt, is volledig, in het licht van de dag en de nacht. De sterren pikken je tussen het volk uit. Hun verlichting is veel groter dan gelijk welk spotlicht van gedachte, die jij in jezelf stopt. Is dat duidelijk?

En jij bent een lichtdrager van de Aarde. Dat is waarom het zo gemakkelijk is, voor de Zon en de Nachtelijke lichten, om jou te ontwaren en op jou te schijnen. De aandacht die jij aan jezelf geeft, kunnen niet vergeleken worden met de aandacht die de Spectaculaire Lichten boven je, aan jou geven. Dit is de licht show die Het Universum je schenkt.

Deze Grootse Lichten trekken je aan, geliefden, en jij trekt hen aan. Ze zijn in de lucht om je aan te trekken. Ze gieten hun licht in je hart, en zo schijnt jouw hart, het licht van de Grote Zon. E,n zo ben jij zonlicht en maanlicht en sterrenlicht op de Aarde. Jij bent een prachtige Lichtshow. Je zou het spectaculaire licht, dat vanuit de Aarde uit schijnt, moeten zien, zodat allen in de Hemel kunnen zeggen:

“Ahh, hoe mooi, hoe mooi, die Hemelse Lichten, die vanuit de Aarde schijnen.”

Straal dat spectaculaire licht op de Aarde, zodat allen in de Hemel kunnen zeggen:

“Zie hoe het licht beweegt, en hoe het onderling verbonden is. Zie het élan. Zie het ritme van de in elkaar verweven Licht show. Het tap danst, het walst, en het danst de tango.

Het doet gekke sprongen? Het is een Spectaculaire Licht Show!

“Hoe vreemd lijkt het voor ons in de Hemel, dat drommen volk op Aarde naar buiten komen om vuurwerk te zien en voorbij het Hemelse Licht gaan, dat vaak schijnt. en nog vreemder is het dat de wezens op de Aarde schijnbaar hun eigen licht niet zien, dat ze zo helder verspreiden. Voor ons, als je het concept van tragedie verstaat, zou dit de tragedie zijn, waar jij op de Aarde aan toegeeft -- het niet snappen van het feit dat je licht bent. Grijp het nu, mensen op Aarde.

“God spreekt niet voor niks tegen jou. He heft grote plannen in gedachten. God probeert je niet te verlichten. Je heeft liever dat je je eigen licht ontdekt, dat nu in je hart schijnt.”

Vertaald door Leen Joseph.
Copyright © 1999-2007 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org