Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5263 Fiți Inimoși

Dumnezeu a zis:

Iubirea este un eveniment natural. Iubirea nu este organizată. Ea vine la o vibrație înaltă. Iubirea nu trebuie să fie tumultoasă. Iubirea nu trebuie nici măcar să fie urmărită. Dacă iubirea este naturală, ea vine în mod natural.

Iubirea nu este urgentă. Eu vorbesc cu cei care simt că iubirea este urgentă, că trebuie să revendicați o iubire angajată pentru a fi valoroasă. Poate că simțiți că trebuie să fiți căsătoriți sau veți cădea în categorii, cum ar fi cea de a nu mai avea suport.

Lumea pare să aștepte căsătoria voastră, și ați putea fi rapizi pentru a răspunde.

De multe ori, observația că graba strică treaba este mai adevărată decât dacă ați evitat.

Aveți ceva respect pentru natură și naturalețe și permiteți vieții să vină la voi în termenii săi proprii. Dacă trebuie să urmăriți iubirea, acela ar fi putea cursul. Căutați atunci iubirea și semănați fericirea în timp ce iubiți. Nu căutați iubire în detrimentul cuiva. Nu capturați pe nimeni. Promisiunile false sunt false pentru voi și pentru propria bunăstare. Pentru ca propriul vostru sine să fie adevărat. Fiind adevărat pentru voi și fiind adevărat pentru alții este același lucru. Nu aveți nevoie de nici o pretenție.

Iubirea romantică are semnele distinctive ale iluziei, dar nu trebuie să faceți promisiuni false pentru voi sau alții. Ce vă face să credeți că ar trebui vreodată să o faceți? Unde este scris că trebuie să fiți falși?

Lăsați totul să fie ceea ce pare. Fiți așa cum păreți. Nu este necesară sau solicitată nici o preamărire. Pentru a fi cine sunteți cu bună-credință înseamnă a avea inimă bună. Fiți inimoși. Înalți sau scunzi, puteți fi buni la suflet. Tot exteriorul poate fi doar extern. Poate doriți să găsiți un partener bun, dar nu este același lucru ca și când v-ați defăima în scopul de a atinge un obiectiv.

Există ceva de spus despre a lăsa viața să își urmeze cursul. Nu este ceva de spus despre a nu încerca prea tare. Acesta poate fi spus și că puteți găsi ceea ce doriți, atunci când nu sunteți neclintiți să-l aveți.

Iubirea și dezamăgirea pot veni în toate culorile. Nu este nevoie să produceți culori.

Nu este nimic ce trebuie să fiți, decât ceea ce sunteți. Adevaratul Tu este frumos, iar muritorul simplu ce sunteți în viața obișnuită poartă de asemenea frumusete.

Aveți perfecțiune în interior, dar în lumea obișnuită, nu vă puteți ridica la o perfecțiune pe care toți ar saluta-o. Cel mai bun pariu este de a fi așa cum sunteți în acest stadiu în care sunteți. Desigur, voi înșivă nu vă puteți vedea la înălțimea la care sunteți. Ați putea fi ultimul care să știe.

Dar știți acest lucru. Eu spun cu certitudine, că sunteți mai mari decât îndrăzniți să credeți că sunteți. Prea des sunteți ultimul pentru a ști. Sunt cei care încep cu stele în ochii lor despre ei înșiși și pot cădea din prea multă confidență. Nu cred că vreunul dintre voi care citiți această Scrisoare se află în această categorie. Nu vă vedeți atât de mari pe voi înșivă. De fapt, fiți mai generoși în auto-evaluare.

Este o idee bună să fiți generoși cu voi. Este o practică bună. Iubiți-vă pe voi înșivă mai mult, și alții vă vor iubi mai mult. Iubiți-vă pe voi înșivă mai mult și alții vă vor iubi mai mult. Voi aveți orice înclinație să fiți așa cum dorițisă fiți și acest lucru este important. Ceea ce se numește slăbiciuni este în urma voastră. Asigurați-vă că vă permiteți să gândiți bine despre voi înșivă.

În Împărăția Mea, nu există nici ultimul, deoarece toți sunt în creștere rapidă. Chiar și atunci când începe timpul să stea, creșteți mai repede decât viteza luminii. Voi sunteți Lumina, și creșteți în luminozitate.

Translated by: Manuela