Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #3987 Unde Iubirea Este Rege

Dumnezeu a zis:

Dacă destui dintre voi, copiii Mei preaiubiți, și-ar ști drăgălășenia și iubirea, toate problemele lumii ar fi îndepărtate. Iubirea ar înlocui problemele. Lumea ar fi revoluționată. Ar fi de nerecunoscut. Ați fi siguri că ați aterizat în Rai.

Moartea trupului nu ar fi trauma care este astăzi. Corpurile ar muri la fel, dar suferința s-ar retrage și ar avea un rol mai modest. Am spus că toată suferința este imaginată. Cu iubire la fiecare moment, moartea și suferința nu și-ar asuma importanța pe care o au. Istoria ar fi, într-adevăr, un lucru al trecutului.

Focusul ar fi pe iubire, iar acest lucru devine cazul tot mai mult. Introduceți iubirea și suferința iese pe fereastră. Moartea va avea un echilibru mai bun în lume. În loc de a suferi o pierdere, va avea o mai mare conștientizare a celor dragi și iubirea voastră pentru ei și ce înseamnă iubirea. Pe cei plecați i-ați vedea foarte importanți. Inima voastră ar fi mai completă. Ați iubi cu sau fără dimensiuni fizice. Obiectul iubirii voastre nu ar fi partea cea mai bună. Iubirea ar fi. Iubirea va continua să devină mai mare. Nu există nici un capăt la extinderea iubirii. Iubirea este un balon care nu va apărea. Ați crezut că iubirea sau un iubit poate să dispară. Ați avut multe gânduri care nu vă vor mai deranja când inima voastră este corectă.

Deci, lăsați inima voastră. Niciodată să nu vă imaginați suferința din nou și inima voastră nu va suferi din nou. Sau, în cazul în care o face, mintea voastră va pune suferința nemiloasă în locul de unde face parte, care este nicăieri. Mintea voastră va elimina toate gândurile de suferință într-un fulger. Mintea voastră este obosită de funcționare așa cum a fost. Mintea voastră vrea ajutor de la gândurile fără sfârșit construite pe bastoane de frică și suferință.

Mintea voastră va deveni relaxată și liniștită. Oh, gândiți la acest lucru, mintea voastră odihnită în loc de minte neliniștită. Dintre toate minunile din lume, nu credeți că acest lucru este posibil și este posibil pentru voi? Este ușor posibil. De fapt, posibilitatea va deveni certitudine. Din moment ce totul este posibil, pacea în mintea și inima voastră și peste tot în lume este, de asemenea, posibil, și este posibil acum.

Aproape ați ajuns la această pace. Furtunile pot merge de acum, dar furtunile nu vor dura. Adevărat, furtunile din inima voastră nu vor dura. Și nici clocotul minții voastre, nu va dura.

Dintre toate lucrurile din lume la care v-ați gândit că nu vor dura, cum ar fi iubirea, cum ar fi tinerețea, cum ar fi pacea, dați drumul acestor gânduri și credeți în furtuni provizorii. Da, credeți în mod diferit. Cu siguranță nu doriți să păstrați motorul gândurilor din trecut, funcționând. Nu are nici un sens. Ați dorit întotdeauna să aibă sens. Aceasta a fost una dintre dificultăți.

Modul de a vă veni în fire este de a da drumul sensul logicii. Logica privește prea departe în trecut. Logica este construită pe trecut. Viața voastră trebuie să fie construită pe pluta din prezent. Prezentul nu cunoaște trecutul. Așa cum este, pentru cea mai mare parte, ați trăit în trecut. Ar trebui să vă temeți de a urma trecutul, nu prezentul. Nu mai aduceți trecutul în prezent. Lăsați trecutul să plece. Acesta vă bântuie si vă face să greșiți.

Eu sunt unde este prezentul. Sunt Eternitatea. Veniți cu mine și treceți portalurile Eternității unde numai pacea este cunoscută și unde Iubirea este rege.

Translated by: Manuela