Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2148 Fiți Îndrăgostiți

Dumnezeu a zis:

O mare parte din timp în viață, bolborosiți. Mergeți înainte și înapoi în activitate ca și cum ați fi un război de țesut. Uneori vă grăbiți încoace și încolo, astfel încât să nu credeți sau să nu faceți ceea ce este în fața voastră de făcut. Învârtiți rotile, preaiubiților. Știți deja asta.

Este în regulă. Doar recunoașteți că este ceea ce faceți, că sunteți prinși în ceva care nu este semnificativ, doar vă ocupați de el. Este adevărat că trebuie să fiți ocupați cu ceva în timp ce sunteți pe Pământ. Niciodată nu faceți cu adevărat nimic. Chiar și atunci când stați încă, aveți gânduri. Chiar și atunci când stați în continuare, contemplați ridicarea! Jucați bine jocul numit Activitate.

Indiferent ce faceți sau nu faceți, gândurile voastre sunt undeva, stând concentrate sau mergând încoace și încolo. Întotdeauna vreți să știți care este punctul oricărei activități sau non-activități, chiar și atunci când știți că punctul este iubirea. Chiar dacă rătăciți, amintiți-vă iubirea. Amintiți-vă că este motivul pentru care sunteți aici. Doar conștientizați acest lucru. Chiar și atunci când sunteți întinși pe iarbă și vă uitați în sus la cer, sunteți în linia iubirii. O dați și o primiți. În acest moment, în timp ce citiți cuvintele Mele, sunteți în fluxul principal al iubirii.

Păstrați atenția cu ușurință pe iubire și conștientizarea că iubirea este scopul vostru. Furia nu este. Dezamăgirea nu este. Plictiseala nu este. Atunci când sunteți în iubire, ce loc este acolo pentru plictiseală?

Cum este să fiți îndrăgostiți? Fiți. Fiți iubire. Fiți îndrăgostiți de ceva, deși iubirea nu are nevoie de obiect pentru a fi iubire. Fiți îndrăgostiți de iubire atunci. Fiți un pictor al iubirii care o împrăștie. Fiți cel care scrie iubirea pe rama geamului sau în aer. Scrie iubirea cu cerneală invizibilă, și este încă scrisă.

Faceți chiar și ceea ce nu vă place să faceți, în cadrul iubirii. Nu există nici o altă cale de a face acest lucru. Nu contează cât de dezonorantă este sarcina, faceți-o să fie una a iubirii. Nu contează cât de mult nu vă place să faceți acest lucru, încă îl puteți face pentru iubire. Nu contează cât de repetitivă este o sarcină, ea poate fi repetată în iubire.

Cunoașteți rezistența foarte bine. Știți cum să fiți încăpățânați. Acum fiți încăpățânați în donarea de iubire pentru univers. Indiferent de ce sunteți chemați să faceți, faceți cu iubire în inima voastră. Tot ce trebuie să faceți este să vă reamintiți de iubire iar iubirea există. Iubirea vine la licitarea voastră. Licitați iubirea să vină. Licitați iubirea să vă ajute. Licitați iubirea să vi se ofere astfel încât iubirea să fie cunoscută.

Dacă v-ați lua toate rezistența ce o utilizați pentru a o împinge împotriva a ceva și să o transformați în a face ceva și de a face cu iubire, în ce lume ați trăi. Dacă ați persista în iubire așa cum persistați în resentimente și tot felul de deranj, ce ar fi o Ființă Umană. Ce viață ați crea, totul pentru că ați locui în iubire. Poate exista ceva, eventual, la fel de important ca și iubirea?

Ce este binele a orice fără iubire? Iubirea este cea mai importantă. Orice altceva este secundar. Puneți iubirea în locul său de drept, și apoi toate celelalte urmează. Toate celelalte iau loc în spate.

Lăsați afacerile să fie fondate pe iubire. Lăsați banii să fie fondați în iubire. Dragostea este energie mare. Este energia care vă va susține. Este energia care vă va susține. Acum, iubirea vă susține indiferent de orice.

Translated by: Manuela