Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #1238 Ceva Minunat

Dumnezeu a zis:

Ați crezut de multe ori că confuzia a fost o condiție a vieții de a se opune cu fermitate. Dar acum puteți lăsa confuzia să și urmeze cursul și să stoarcă din tot ce dă. Fără confuzie, cum ați ajunge la o gândire clară?

Considerați confuzia ca o grămadă de șosete pe care trebuie să le sortați. Fără o multitudine de șosete, cum ați putea sorta? Și când veți găsi că aveți un ciorap ciudat sau două, le păstrați pentru un timp, dar nu vă petreceți viața să vă lamentați că nu le puteți găsi perechea.

Deci, atunci când sunteți prinși în confuzie, sortați ce puteți și lăsați restul în pace. Nu aveți nevoie de a înțelege toată viața. Viața nu depinde de înțelegerea ei. După un timp, dați din umeri și treceți la un alt sertar.

Desigur, puteți solicita vieții să susțină anumite idei ale voastre, dar știți că nu sunteți șeful vieții. Ați putea fi inductorul, cel ce face onorul, destinatarul, dar nu sunteți președintele cu un ciocănel pentru a menține ordinea. Viața are propria sa ordine, și de multe ori contemplați diferența între ceea ce imaginați și ceea ce sosește și o numiți confuzie. De fiecare dată când vă simțiți dezamăgiți, vă simțiți confuzi.

Dacă nu ați planifica evenimente, nu v-ați simți dezamăgiți și cât de confuzi puteți fi atunci când luați viața așa cum vine în același mod în care luați poșta din căsuța poștală? Deci, ce dacă poșta neanunțată a fost pusă acolo?

Nu este nevoie de a predevansa viata. Este nevoie să acceptați viața așa cum vine. Nu este nevoie să păstrați regrete. Găsiți alt fruct pentru a-l culege din pomul vieții.

Viața continuă și trebuie să vă țineți de ea.

Confuzia este un lucru. Rebeliunea altul. Nu aruncați toate șosetele departe pentru că unele nu sunt împerecheate.

Poate ați vrut să găsiți înghețată de ciocolată în congelator și ați găsit de vanilie. Ați arunca afară vanilia pur și simplu pentru că nu a fost aroma pe care o doreați în acest moment? Ați găsi doar vanilia cauza confuziei voastre? Ce este de înțeles? Dacă alegeți să mâncați înghețată chiar atunci, aceasta va fi de vanilie. Sau puteți alege să așteptați sau să mergeți la magazin sau de a alege un măr in locul ei. Există mai multe opțiuni și acestea sunt toate ale voastre.

De multe ori mergeți la congelator și înghețata de ciocolată este acolo! Nu sunteți confuzi atunci când găsiți exact ceea ce căutați. Cel mai probabil, nu sunteți nici stupefiați. Poate că atunci când ciocolata este acolo, luați găsirea ei ca o întâmplare. Atunci de ce trebuie ca absența ciocolatei să fie memorabilă?

Confuzia, care poate fi prietena voastră, înseamnă adesea că pur și simplu refuzați să faceți un pas.

Vă curățați viața atunci când continuați să vă mișcați prin ea. Lăsați să plece trecutul, inclusiv ideile și presentimentele voastre și toate atașamentele variate pe care continuați să le aveți. Lăsați trecutul, iar viața va fi mai buna. Aceasta va fi mai lină, deoarece trecutul nu mai atarnă ca și tinichelele agățate de voi. Desigur, trecutul nu există decât în mintea voastră, astfel încât tot trecutul ce îl păstrați este doar o idee, oricum. Doar o idee.

Ideile sunt bănuți, așa că dați-le drumul. Uneori trebuie să săpați terenul și să răsturnați brazda, astfel încât să crească noile semințe. De ce să stați agățați de ce a trecut atunci când altceva nou vă așteaptă? Lăsați trecutul. O puteți face.

Curățați drumul. În culise vă așteaptă ceva minunat.

Translated by: Manuela