Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #1841 DEN STØRRE MOTIVASJONEN

DEN STØRRE MOTIVASJONEN

Den største motivasjonen kan aldri være å tjene penger. Det er som å grave intethet ut av et hull som allerede er gravd. Det er som å spise fra en tom tallerken.

Dere har rett til å tjene penger. Dere trenger ingen unnskyldninger. Allikevel må motivasjonen være større enn det å tjene penger. Pengene må være til noe. Veien til rikdommen må være for noe. Dette er ikke et bud jeg gir dere. Dette er å bekrefte hvordan det er, og hva dere i deres hjerters dyp allerede vet.

Hva er den dypere motivasjonen? Det kan ganske enkelt være å skaffe mat til deres familier og dere selv. Deres kjærlighet til familiene deres støtter dere. Av kjærlighet kan dere gjøre mer enn dere kan gjøre på noen annen måte.

Dere arbeider kanskje for penger fordi dere har noe å gi, og dere ønsker å gi det. Kanskje dere ønsker å tjene i hvilken som helst kapasitet dere kan. Dere tjener ikke egoet.

Kanskje dere pusser sko. Kanskje lager dere vakre tre-arbeider. Kanskje reparerer dere et bilhjul. Kanskje skaper dere noe vidunderlig som verden har ventet på. Kanskje er det noe som er større enn internett som venter på at dere skal oppdage det. Ett eller annet sted er hensikten å gi kjærlighet, om enn det er til noen dere aldri kommer til å møte.

Heldig er den mann som har arbeid å gjøre og gjør det av et fullt hjerte. Hvis dere er den som har andre i arbeid for dere, må hensikten være høyere enn at de skal hjelpe dere til å tjene penger. Hva slags produkt det enn er dere selger, må det være for mer enn bare at dere skal tjene penger. Å være oppsatt på å tjene penger er ikke nok i seg selv. Energien i simpelthen det å tjene penger kan bare ta deg så langt uten at det straffer seg.

Ideen med å gi tiende er mer enn bare å putte 10 % i pengeskuffen. Tanken er at dere skal være fokusert på en høyere hensikt. Dere holder øye med to tennisspillere på en gang, Jorden og himmelen. Begge trenger den andre. Hva er Jorden uten himmelen? Hva er himmelen uten Jorden å være over? Hva er Jorden uten himmelen å skue?

Nesene deres kan ikke alltid være vendt mot slipesteinen. Dere må se opp også.

Når dere går på jobb i dag, selv om det er den samme gamle jobben og dere er lei av den, gi arbeidet deres det lille ekstra. Hvis dere ikke liker arbeidsgiveren deres, og dere ikke liker produktet, og dere ikke liker det dere gjør, og dere ikke liker å være der, - tjen allikevel. Det er sikkert mer i det enn hva øyet kan se. Ha blikket på det å tjene. Tjen Meg. Tjen Meg, mine kjære.

Uansett hvor ydmykt et arbeid dere er involvert i, finn den underliggende tjenesten for Meg som er i det. Og hvis den ikke er der, putt den der. Til sjuende og sist gjør dere alt dere gjør for Meg. Gi Meg deres beste. Hvis dere pusser sko, puss hjerter også. Det er ingen tjeneste som er for liten for dere å gjøre når dere har Meg i tankene.

Hvem ville forsøple gaten hvis de husket at det er Guds Jord de står på? Hvem ville være doven eller likegyldig eller ufølsom eller egoistisk hvis de husket at de er på Jorden for å oppfylle Min Vilje? Min Vilje er kjærlighet. Oppfyll den. I dette øyeblikk, oppfyll den. Fyll deres hjerter og dere har fyllt Mitt. Fyll deres hjerter med glede, og dere har fyllt Mitt. Dere trenger ganske enkelt bare å ha Meg i tankene. Mer oppmerksomhet på Meg, mindre over-oppmerksomhet på dere selv. Dere vet hva Jeg mener.

www.ildsjelen.no Translation by Brit Weisz.