Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #1355 Større enn opplysning

Større enn opplysning

Mine kjære, når dere minner dere selv om at dere er evige, hvorfor haster dere? Hvorfor haste gjennom livet når dere kan sette ned farten og nyte det?

Jeg vil til og med si til dere: Hvorfor dette hastverket for å oppnå det dere kaller opplysning? Livet går videre med eller uten deres fornemmede opplysning. Når dere legger merke til deres opplysning, tror dere da at dere vil befinne dere et annet sted? Tror dere at dere vil være forvandlet? Kanskje ser dere på opplysning som en slags fortryllelse, og å, så gjerne dere vil være fortryllet!

Saken er at dere har blitt fortryllet til å tro at opplysning er noe dere må oppnå, som om det er et mål, og når det er nådd, kan dere trekke pusten dypt og anse dere som et vel utført arbeid. Dere er allerede et vel utført arbeid. Jeg har skapt dere.

Hvor mektig er den lille mauren! Tror dere at dere er noe mindre?

Noen ganger tror jeg at dere ønsker dere et opplysningsvitnesbyrd, navnet deres på en vegg med lys rundt det. Dere vil ha et diplom. Dere ønsker dere en tittel. Dere har hørt at opplysning er bra, og dere vil ha det.

Søk meg, og opplysning vil ta vare på seg selv. Dere ser på opplysning som noe som blir gitt dere. Vær heller den som gir! Kanskje skoen er på den gale foten?

Anse dere som opplyste nå, og fortsett derfra. Hvis dere var fullt opplyste nå, hva ville dere gjøre? Hva ville dere gi?

Hva ville dere tilføre ”livets blanding”?

Ønsk dere Meg. Hvis dere måtte velge mellom opplysning og Meg, hva ville dere velge? Hva ville være nyttigst for dere? Hva ville være nyttigst for verden?

Tjen meg. Tjen universet. Opplysning er ikke et kjøp. Opplysning er vidunderlig, men det er ikke noe for dere å leve for. Lev for Meg akkurat nå. Dere har Meg akkurat nå. Det er ikke snakk om å måtte vente på Meg. Dere trenger ikke stå i kø. Det er deres skjebne å bli opplyst. Så hva haster så veldig? Tenk over at dere kan ikke gå glipp av opplysning. Den er allerede deres.

Men i mellomtiden, og til og med etterpå, bli hos Meg. Tjen Meg. Jeg ber om deres tjeneste. Kom til meg og ta i mot min velsignelse slik at dere kan gi den videre. Til og med opplysning er noe du skal gi bort. Opplysning er ikke stort verd hvis man beholder det for seg selv. Men, selvfølgelig, de opplyste tenker ikke på sin opplysning. De tenker på hva de kan gjøre for å tjene Meg.

Dere trenger ikke være misunnelige på de som er opplyste. Opplysning er oppnåelig for alle. Det er oppnåelig for dere. I mellomtiden, inntil opplysningens løve springer fram, ha Meg. Stå i Mitt lys. Er ikke det tilstrekkelig for dere i dag? Fest blikket på Meg. Drikk inn Mitt lys. Jeg har nok for alle.

Mine kjære, ingen står meg nærmere enn hva dere gjør.

At andre er mer oppmerksomme, vel, det er en annen sak Vær da oppmerksomme på Meg. Skjenk Meg en tanke eller to. Vær oppmerksomme på min kjærlighet til dere. Den er rikelig. Den er nok til å opplyse dere.

Jeg har holdt en gyllen kule av opplysning i hånden Min for dere, og kanskje har dere stormet forbi den. Dere ser så langt framover at dere spretter forbi gullkulen. Eller dere fanger den kanskje, men skjønner ikke hva det er. Dere tror opplysning er langt borte, men det er det ikke snakk om. Spørsmålet er: Hvor mye opplysning vil dere ta imot i dag?

Hvor sterkt ønsker dere å omfavne Meg? Opplysning er et ord. Jeg er Gud, som er et mektigere ord.

www.ildsjelen.no Translation by Brit Weisz.