Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 3812 Mir vodstvo preuzima mirno

HEAVEN # 3812 Mir vodstvo preuzima mirno

Bog je rekao:

Želim koristiti riječ „odsada“. Odsada, mnoga vrtloženja promjena. Odsada ubuduće, mnogo će krhotine biti uklonjene. Odsada ubuduće, vaš će korak biti lakši. Svi zupčanici će biti nauljeni.

Nećete više teško gaziti. Lagano ćete koračati. Imate zaleta. Odsada, vaše noge jedva dodiruju Zemlju. Letjeti ćete visoko.

Moglo bi vam se reći: "Stanite, pridržite se!" Ja ću vam reći, "Otpustite!" Reći ću vam da za vas ne postoji ništa za što bi se držali, voljeni, niti se trebate držati. Zadržavanje je iz prošlosti. Sada govorimo o slavi koja dolazi.

Ubuduće, ljubav dolazi hodajući niz prolaz. Ubuduće, nema prijestupa. Svi su otvoreno dobrodošli u svijetu. Ekskluzivnost nema uporište. Ljubav se snažno širi. Ubuduće, ljubav je norma. Ljubav vas čeka. Dođite u njen salon.

Ljubav će vas napasti! Tu će biti bujice ljubavi i te bujice ljubavi će se zvati mir. Odsada ćete disati. Odsada ćete se nasloniti na ruke ljubavi. Svijet će letjeti s ljubavlju. Vi ćete uzletjeti s ljubavlju. Odsada ćete računati s ljubavlju. Ljubav će zauzeti vaš dom i cijeli svijet. Ljubav će biti svemoguća. Njeno će ime biti mir.
Odsada ubuduće, vi ste poduzetnici mira. Vi ste zvonar mira. Mir ulazi kao veličanstveni kralj. Prisutna je i pretjerana veličanstvenost. Ubuduće, svatko će vježbati mir. Ne samo trenirati, to razumijete, nego živjeti mir. Svatko će živjeti mir poput velikog pijanista koji svira klavir na koncertu. On ne vježba. On svira i žanje aplauz. Naravno, samo njegovo sviranje je njegov način pljeskanja. On stvara glazbu i budi Bog u svima, i svatko budi Boga u pijanistu dok on svira pred punom dvoranom. Mir prima ovacije, a ipak ne proizvodi zvuk. Mir je poput šutnje u začuđenosti.

Dobrodošli u mir na Zemlji, gdje brat nalazi brata i sestru pronalazi sestra i sve je zamjetno dobro. Tko želi napraviti nered u sred mira? Ovo nije objava mira, da se razumijemo. To je mir u većini. To je mir na koji nabasamo. Na isti način na koji, odjednom, dođe proljeće, iznenada će biti mir. Neće trubiti trube. Mir neće biti najavljen. Mir će pasti poput tihog snijega. Zemlja će biti prekrivena mirom. Srca će se utišati. Puls života biti će svjetlo. Svijet će biti osvijetljen. Biti će osvijetljen potiho.

Jednako kao što se čestice sumraka jasno prikažu, tako mir ulazi u naš svijet kako bi tu ostao. Odjednom, tu je mir i vi u njemu živite. Gdje je nestala sva buka? Gdje je otišla nesloga? Gdje je otišla borba i snaga i kontrole i ophodnje?

Odsada, kraj jedne ere, ljubljeni. Svijetu kakvog ste poznavali došao je kraj. Završetak je, međutim,bez šavova. Nema zaraćenih snaga. Nema udara. Mir vlast preuzima mirno. Nema marširanja. Mir preuzima poput tankog sloja svjetlosti. Mir preuzima kao magla. Lako je naviknuti se na mir. To je lagano kao jesti štrudlu.

Osjetite sada mir u svom srcu. On se uspostavlja. To je tiho preuzimanje koje čini mir. Mir je došao da bi ostao. Odsada, mir vlada sam. Ubuduće, mir je običaj. On je polegnut na zemlju. On je put ljubavi. (Prevela: Daniela Knapić)