Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 3832 Bog nema tajni

HEAVEN # 3832 Bog nema tajni

Bog reče:

Moje sveto dijete, podižem ti bradu da ti mogu vidjeti lice i da tako ti možeš pogledati Mene i vidjeti Moj osmjeh i vidjeti Me nasmijana. Ja ti se osmjehujem. Ti me nasmijavaš. Ja te privlačim k Sebi. Privlačim te blizu. Nemoj se opirati. Ostani na kratko sa Mnom. Ostani sa Mnom duže vrijeme. Nastavi biti sa Mnom u svojoj svijesti. Uvijek si uz Mene, a Ja sam uvijek s tobom. Mi smo stvoreni jedno za drugo. Mi smo Duše Blizanci, da tako kažem. Mi koji smo Jedno isprepleteni smo. Samo izgleda kao da smo Mi dva, jer- izvan svake sumnje - Jedno smo. Izvan Moje sumnje, dakako. Pa, naravno, Ja nemam sumnje. Nikad u ništa nisam sumnjao. Najmanje od svega mogu sumnjati u vas. Ja sam bez sumnje. Vi ste puni sumnji.

Imate moje povjerenje. Pouzdajem se u vas, jer Ja znam vašu snagu. Vaša snaga je moćna. To je Naša snaga. Ja sam beskrajno vjeran Sebi, i vjeran sam vama, koji ste također Ja. Ja Jesam Vrhovno Jedinstvo, a to ste i vi, samo vi sumnjate. Vi sumnje i u vlastitu začuđenost.

Stavimo to na kratko na stranu. Da li je to čudno reći ako kažem da neko vrijeme Istinu ostavite po strani? Ja to kažem samo zato da svoje lice okrenete prema Meni i date Mi svoju pozornost. Koji je smisao Mom govoru ako ga se ne sluša? Zato, kako bi vi slušali, slijedim gledanje na stvari prema kojem smo dva. Sada možete sa Mnom razgovarati. Sada Me možete čuti. Željeli biste čuti gromak glas koji može biti samo Božji.

Naravno, Ja šutim. Dobar sam slušatelj. Mogu čuti čak i neizgovoreno. Zaista, voljeni, to i vi možete. Možete čuti Moje najdublje misli. Ja ne zadržavam ništa za Moje izdvojeno Jastvo. Ja sam Otvorena Knjiga. Ja sam potpuna transparentnost. Ja nemam tajni. Nemam tajne od vas. Ništa ne uskraćujem. Dajem Sve. Sve sam dao. Davanje se nastavlja. Kotrlja se. Nikad ne prestaje. Ja nikada ne prestajem voljeti vas. Volim kao u jednom pokretu. Volim neumoljivo. Ne možete daleko pobjeći od moje ljubavi.

Apsurdno, vi ste to pokušali. Apsurdno, ogradili ste se od samom Srca Tvari. Mi smo Srce Materije, Bit. Jedinstvo je Bit. Postoji srce i postoji nebitno.

Vi ste Moju ljubav upisali u svoj DNK. Kakva je to namještaljka. Kakvo unaprijed organizirano nevjerojatno čudo. A ipak, to je tako jednostavno. Vi nosite Moj DNK. Važno je da to znate. S tim znanjem vi dopuštate ulazak svim mogućnostima. Do sada, ograničavali ste mogućnosti. Vjerovali ste u, i podupirali ste, nemogućnosti, uključujući i nemogućnost ideje da ste Moji ljubljeni. Ono sigurno pretvorili ste u nevjerojatno.

Ako mislite da nije moguće da Ja volim vas, Moja stvorenja, onda volite vi Mene. To će vam učiniti dobro. To je korak u pravom smjeru. Volite Me, i sva će Moja ljubav iscuriti u vas. Vrlo skoro više nećete znati čija je ljubav koju osjećate. Sva je ljubav Moja, i sva je ljubav vaša. Ja sam Neograničena Ljubav i vi ste Neograničena Ljubav. Bezgranična Ljubav je sve. Mi smo Sve. Svi smo mi Jednost.
Ono najjednostavnije vama je možda najteže za shvatiti. Vi ne možete dokučiti ni što bi to moglo značiti da smo Mi Jedno. Toliko je mnogo ideja koje biste morali napustiti da vam se čini teško da Mi budemo Jedno. Sažetak jest da smo Jedno. Cijeli Svemir je Jedno. Postoje Jedno Srce, Jedna povezanost, Jedna Ljubav, i Moji su. Ti si Moja Ljubav. To je to.
(Prevela: Daniela Knapić)