Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2870 – Svetlost koju pratis

HEAVEN #2870 – Svetlost koju pratis

Bog rece:

Kao sto sam rekao u proslom pismu, ja ti ne kazem da uvek treba da pratis svoje prohteve. Ja kazem da pratis svoje srce. Tvoje srce je dobro kormilo. Ali ni na jedan nacim ti nisam rekao da trebas da radis samo ono sto ti se radi u tom trenutku. Mozda ti se ne ide na posao ili u skolu. Mozda ti se uopste ne ustaje iz kreveta. To ne znaci da trebas da cekas dok ne dobijes volju.

Ti si uvek obavezan da pratis dikatate sveta, ti nisi uvek obavezan da pratis svoje impulse. Postoji razlika izmedju biti odgovoran i raditi ono sto ti svet nalaze. I tako, voljeni, to ne znaci da trebas biti primeran gradjanin svo vreme. Ti ne moras biti uzor vrline svo vreme. Dakle, idi dalje i prati svoje osecaje ponekad. Nemoj biti prestrog prema sebi. To je samo zivot o cemu pricamo, dragi moji.

Mi ne pricamo zaista o tome kako te svet vidi i sta ce misliti o tebi. Ti ne moras ici protiv sveta takodje. Ti pratis vecu zvezdu nego tvoje prohteve. Svetlost koju pratis ne mora biti zemaljska. Misljenje sveta ne mora biti ispred tvog sopstvenog. Pravila sveta nisu zamisljena kao vaznija od tebe. Prohtevi mogu biti svetski ,voljeni. Ako ti je svet pokazao reklamu, i ti je zelis, to su prohtevi sveta na koje ti slusas. Da nisi nikada cuo o tome, nikada ga ne bih zeleo.

Ja razumem da neznas uvek sta dolazi od tvog srca a sta od prohteva koje ti svet diktira. Nije uvek lako znati. Do sada, ti si radio najbolje sto si mogao.

U terminima sveta, ti neces biti uvek u pravu. Nece uvek biti da nisi u pravu. I tako se vracamo na to da nema pravog i krivog. To je zivot , ogoljen ili maskiran, i ti cinis najbolje sto mozes.

Ono sto uvek mozes znati je to da si ti Moje Dete, i da smo mi vezani i oslobodjeni ljubavlju. Mi smo dobar par. Mi smo M&M sveta i mi smo Vrhunsko Jedistvo. Mi smo sjedinjeni na zemlji i na Nebu.

Ti ne moras razumeti sve sto kazem ali mozes shvatiti da pricam o necemu predivnom. Ja ti kazem da te volim, i ti kazes:

“ Volim i ja . Bez ozira na sta lici, ja volim i svet takodje, i ja volim Tebe, Boze, koji si deo mog sopstva. Ti si moje sopstvo.

“ O kako je predivno putovati sa Tobom, dragi Boze. Kako je predivno biti u ovoj druzini Jedinstva. Kako je predivno biti u svetu sa Tobom kao mojom Zvezdom vodiljom i u tvom oblicju kako si me ti u tvojoj ljubavi stvorio.

“ Od sada na dalje, Ja se odricem patnje i zbunjenosti. Od sada na dalje ne brine me mnogo kako stvari izgledaju. Meni jedino znaci da smo mi Jedno, i ja sam zahvalan i blagoslovljen da putujem sa tobom na ovoj ladji koja se zove zivot. “