Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 2662 Sveshteno opredelyane na koordinatite

Вие сте случката. Любовта се случва, а вие сте любов. Вие сте това, което става. Вие сте повече от сърфист в живота. Вие сте животът, който сърфирате, вие сте също и животът в самата му дълбина. Вие сте бурята и слънцето, вие сте мъглата и всичко, което се случва. Вие наистина сте Моят сбъднат сън. Да. Това, което следва тогава, е вашият сън, възлюбени.

Вие сънувате един сън и го наричате живот. Понякога го отдавате на други източници, но вие сте творецът на своя собствен живот. Отправната ви точка не е хвърляне на заровете, но даже и да беше, дори и рождението ви да беше едно завъртане на колелото, сега останалото зависи от вас. Това е вярно във всеки момент от вашия живот. Вие преобръщате света.

Защо казвам, че това е истина, когато в същото време ви казвам, че не можете да контролирате живота? Аз не говоря за контрол, нито за изискване, нито за сила. Аз говоря за това какво правите с живота си, с дара на своя живот. Как ще се отнесете с него? Ще го обичате ли, или просто ще го дриблирате с лявата си ръка, сякаш нямате нищо по-добро за правене?

Вълнуващо е да имаш живот и вие имате. Как ще го обожавате? Как ще взаимодействате с него? Да бъдеш или да не бъдеш не е въпросът. Вие вече сте. Как ще консумирате и ще се наслаждавате на живота си е въпросът, а това, възлюбени, не би трябвало да е под въпрос. Отнасяйте се към живота с цялото си сърце. Притиснете живота си към себе си. Прегърнете го. Дръжте го здраво.

Голямо приключение е това, в което сте се отправили. Докато стоите на носа на кораба си, как плавате? Независимо в каква посока е корабът ви, със слънцето отпред или отзад, как плавате? И дали има буря на носа или на кърмата, как плавате? А когато морето е спокойно, как плавате? Каквъвто и да е товарът на кораба ви, как плавате? От вас зависи как плавате. Вие сте морякът, който плава. Вие насочвате собствения си кораб.

Вие сте този, който крачи по дековете. Вие сте този, който извиква. Вие сте този, който вижда чайките, вие сте и този, който наема работниците, вие сте и този, който се отнася с екипажа добре, вие сте и този, който държи кораба стабилен, вие сте и този, който го разклаща.

Вие сте морякът на собственото си море.

Вие наистина рисувате своя портрет, но сте много повече от портрета, който рисувате. Вие сте оригиналното Ми творение. Вие сте Моите възлюбени, които правят бразди през морето. Корабът се носи по водата и вие се носите на кораба. Има доста взаимозависимост в живота. Както вълните се изкачват и спадат, така и корабът ви. А както се движи корабът ви, така се движите и вие.

Вие винаги виждате бряг. Вие може да не гледате, но това не прави брега по-далечен.

На каквато и земя да пристигнете, тя е свещена земя, възлюбени. Този ваш живот е свещено нещо. Той не е материален, нито нематериален. Той е свещен. Едно свещено определяне на координатите е това, в което се превръщате.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2008

Превод: Ваня Тонева