Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 2660 Privetstvayte Novodoshliya

Лесно и естествено е да сте с приятели, които вече присъстват в живота ви. Нищо не може да ви задължи да се чувствате различно, освен, възлюбени, вие наистина искате да оставите място за нови хора в живота си. Най-малкото, вие не искате да пренебрегвате другите. Вие не искате да изключвате новите хора, сякаш те не съществуват. Ако имате приближени, вие не искате да ставате недостъпни. Вие не искате да не знаете за другите. Загрижеността е за всички, не само за онези, които вече познавате. Помнете да приветствате с добре дошли новите хора. Някога вие също бяхте нов човек и някой ви приветства с добре дошъл. И сега вие връщате услугата, не че това е услуга, но просто е хубаво нещо, което да правите.

Не трябва да правите нищо, което не искате да правите и можете да правите каквото пожелаете, разбира се, но, все пак, Аз моля да не бъдете недостъпни. Аз разбирам, че се успокоявате, когато сте в един определен кръг. Аз разбирам, че вие имате своите любими хора, естествено, и че не можете да прекарвате време със всеки през цялото време. Може да сте почувствали, че трябва да определите някаква граница. Аз предлагам да наблюдавате това определяне на граници. Предлагам да сте внимателни в решаването кой да бъде включен и кой да бъде изключен. Не позволявайте да има непознат по между ви. Ако някой не е включен, това не трябва да означава, че той или тя е изключен/а.

Когато нови съседи се нанесат, вие често ги приветствате с добре дошли и това е добро за вашето сърце и за тяхното. Това е обичайно. Има и други групи и ситуации, в които може да пренебрегнете онези, които стоят настрани. Толкова сте впримчени в настоящите си приятелства и това, което трябва да кажете един на друг е, че може да забравяте, че има други хора, които с радост биха чули една дума от вас. Приветствейте всички новодошли, възлюбени. Аз моля да помните, че има хора, различни от онези, с които вие вече се чувствате най-добре.

Има групи в света, които са превърнали в политика да се приветстват новите хора. Всичко е вписано. Аз бих искал да впишете концепцията за приветстване на новите хора в сърцето си. Знам, че сте щастливи да ви галят и да галите хората, които вече познавате и сега бих искал да предложа да обръщате внимание и на онези, които са нови. Не заключвайте никого отвън, нито нарочно, нито защото сте твърде заети.

Разбира се, вие ще имате своите групи от приятели, но все пак Аз ви моля да не позволявате групата ви да се затваря. Аз разбирам, че кликата подсилва чувството ви за другарство. Сега Аз моля да посилите нечие чуждо другарство. Нека кръгът да включва, вместо да изключва или пренебрегва. Не че бихте пренебрегнали някого нарочно. Вие просто забравяте.

Вие не можете да сте най-добри приятели с всеки, но можете да направите така, че никой да не е чужденец.

Едно приветствие с добре дошъл стига за дълго. Където и да сте, каквото и да правите, нека посрещач да бъдете, да забелязвате, да признавате, че някой нов се е представил и той също заслужава вашето внимание. Вие вече знаете, че приветствате Мен с добре дошъл. Приветствате себе си с добре дошли. Вие прибавяте към добрата воля в този свят. Вие се превръщате в удължител на Моята любов. Вие сте приемник на любовта, която давате, вниманието, което обръщате, добрите обноски, които разкривате и за които давате пример. Вие сте Мой посланик. Едно обикновено Здравей ще свърши работа. Едно обикновено „Радвам се, че си тук” ще свърши работа. Една усмивка ще свърши работа. Ръкостискане ще свърши работа. Просто помнете новодошлия.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2008

Превод: Ваня Тонева