Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2661 Vidunderlige Gaver Er På Vei

Gud sa:

Du vil vite hva alle de gode tingene som er på vei til deg er. Du vil vite hver minste detalj. Du vil vite nøyaktig hva som kommer, og hver eneste bit av innholdet. Vel, Mine kjære, vær fornøyd, for du vil finne ut snart nok. Kan du være fornøyd med å vite at mirakel etter mirakel er på vei til deg? Kan du være fornøyd med å vite at mirakler skynder seg til deg og til verden? Hva mer vil du vite? Ville du ikke heller bli overrasket? Finnes det ikke en glede i å ikke vite?

Vil du ikke heller finne ut på egenhånd? Vil du heller av en venn skal fortelle deg hver detalj i filmen før du ser den, eller ville du heller se den og oppdage det selv?

Dere lurer dere selv, Mine elskede, hvis dere tror at dere virkelig vil ha hele kursen lagt fremfor dere så dere kan se den på forhånd.

For å vite hva som finnes bak svingen, må du svinge rundt den. Du må komme ansikt til ansikt med livet. Det har alltid vært slik. Du trenger ikke en formell førpremiere. Du trenger ikke en gang å vite om det på forhånd, selv om jeg nå forteller deg det. Vidunder etter vidunder er på vei til deg, og vidundrene vil ikke bomme på målet. De vil ta strake veien. Du trenger ikke stå i kø, men du trenger å vente.

Alt som er ditt er ditt. Du er kanskje ikke klar over det nå, men likevel er alt ditt allerede i bevegelse. Jeg ville sagt at det allerede er ditt, bare at du ikke har mottatt det ennå. Men min hensikt er beskjeden allerede sent. Hjulene snurrer. Du kommer til å ha et stort smil.

Jeg snakker til hver og en av dere når jeg sier dette. Noen av overraskelsene dine vil være enorme. Noen vil være små ting. Store eller små, gleden vil være den samme. Du vil vite at livet med godhet belønner deg for å være deg. Det er også stort at å være deg er en belønning i seg selv. Du trenger ingen underordnet belønning. Uansett, så er mange belønninger på vei til deg.

Du vil ikke overse dem. Du vil se dem slik du ser solen på himmelen. Alt du trenger å gjøre er å motta. Du trenger ikke en gang se opp. Og ingenting du gjør kan stoppe disse belønningene fra å nå deg. Din glede er sikret. Vidunderlige gaver er allerede sendt til deg. Noen ganger kommer posten fort, andre ganger tar den lang tid. Hva bryr det deg? Hvorfor betyr det noe? Du er allerede belønnet med en sikker viten om at velsignelse etter velsignelse er på vei til deg, over land, over hav og over himmelen. Et personlig ilbud med skatter som tilfaller deg, faller ved dine føtter, faller inn i synsfeltet ditt. Overstrømmende fryd er på vei til deg.

Nyt det nå på forhånd mens du er i ivrig forventning. Kan realiseringen gi deg mer glede enn dette øyeblikket av forventning som gir deg vann i munnen? All glede er din nå. Når du er sikker på at stor lykke er på vei, når du er sikker på at det er sant, så er gleden allerede din.

Snart blir navnet ditt ropt opp, og du vil ta steget frem på livets scene, som det sies, for å motta din medalje, påskjønnelsen for deg selv som er din for evig og alltid. Jeg ser deg nå, som mottakeren for stor velvilje, når du går opp scenetrappen og er klar til å ta imot.