Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #2660 Ønsk Nykommeren Velkommen

Gud sa:

Det faller seg enkelt og naturlig å være venner med dem som allerede finnes i livet ditt. Det er ingen krav om å gjøre det annerledes, bortsett fra, Mine kjære, at du vil spare litt plass til nye folk i livet ditt. I det minste vil du ikke ville ignorere andre. Du vil ikke overse andre. Du vil ikke holde andre mennesker utenfor som om de ikke eksisterer. Hvis du er del av en indre sirkel, skal du ikke la denne være eksklusiv. Du skal ikke være uoppmerksom på andre. En gang var du en ny person også, og noen ønsket deg velkommen. Og nå gjør du andre den samme tjenesten, ikke at det egentlig er en tjeneste, men en fin ting å gjøre.

Du trenger ikke gjøre noe du ikke vil, og du kan selvfølgelig gjøre hva du vil, og fremdeles ber jeg deg om å ikke være eksklusiv. Jeg forstår at du føler deg tryggere av å være i en spesiell sirkel. Jeg forstår at du har dine favorittpersoner, selvfølgelig, og at du ikke kan bruke tid på alle hele tiden. Du har kanskje følt at du måtte sette foten ned et sted. Jeg foreslår at du gjør dette uten å sette foten ned. Jeg foreslår at du er forsiktig når du bestemmer hvem som er inne og hvem som er ute. Ikke la det være en fremmed i deres midte. Hvis en ikke er inne, betyr det ikke at han eller hun er ute.

Når de nye naboene flytter inn ønsker du dem ofte velkommen, og det gjør godt for ditt hjerte, og for deres. Dette er vanlig folkeskikk. Det finnes også andre grupper og situasjoner der du kanskje overser dem som sitter på sidelinjen. Du er så oppslukt i dine nåværende vennskap og det du har å si til dem, at du kanskje glemmer at det finnes andre mennesker som ville ønsket et ord fra deg velkommen. Ønsk alle nykommere velkommen, Mine kjære. Jeg ber om at du husker at det er folk andre enn de du allerede er komfortabel med.

Det finnes grupper i verden som gjør det til en retningslinje å ønske andre mennesker velkommen. Det er innskrevet. Jeg vil be deg om å skrive konseptet om å ønske andre mennesker velkommen inn i hjertet ditt. Jeg vet at du blir lykkelig ved å gi og motta klapp på skulderen fra dem du allerede kjenner, men likevel vil Jeg foreslå at du også blir oppmerksom på dem som er nye. Ikke steng noen ute, ikke med vilje, og ikke med å være for opptatt heller.

Selvfølgelig kommer du til å ha din gruppe venner, og likevel ber Jeg deg om å ikke lukke igjen denne gruppen. Jeg forstår at en klikk styrker din oppfattelse av kameratskap. Nå ber jeg om at du styrker noen andres kameratskap. La en sirkel inkludere i stedet for å ekskludere eller overse. Ikke at du ville oversett noen med vilje. Det er bare det at du glemmer.

Du kan ikke være alles bestevenn, men du kan la være å la noen være fremmed.

Et velkomstord rekker langt. Uansett hvor du er, og hva du gjør, måtte du være en som ønsker velkommen, en som legger merke til, en som legger merke til at en ny en har presentert seg, og at han også er verdig å legges merke til av deg. Nå vet du at du ønsker Meg velkommen. Du ønsker deg selv velkommen. Du legger godvilje til verden. Du blir en som strekker Min kjærlighet utover. Du er en som mottar kjærligheten du gir, godviljen du gir, de gode manerene du viser, og setter som et godt eksempel. Du er Min ambassadør. Et enkelt Hallo gjør susen. Et simpelt "glad for at du er her" gjør susen. Et smil gjør susen. En håndhilsen likeså. Så lenge du husker på nykommeren.

Two Heavenletters in

Two Heavenletters in Norwegian today!! This is like Christmas!

Thank you, thank you!

Thanks, Gloria i've been

Thanks, Gloria ;)

i've been feeling so bad because I haven't translated in a while. Things are... Up and down. I wish I would remember to translate, because the answers are there - I just look the other way.

Glad to be back (for now ;) )

How do we help you stay?

How do we help you stay? We'll do it!